Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Виделка для м'яса 16 см, серія Універсальний, 2841, ARCOS, Іспанія

Завдяки виготовленню з цільної кованої деталі, даний ніж користується великим попитом у професійних кухарів. Лезо виготовлено з кованої нержавіючої сталі NITRUM, яка покращує його властивості. Ручки класичної закругленої форми, чудово виконані і дуже міцні у використанні. Ручки виготовлені з Полиоксиметилена (POM), даний пластик є красивим і твердим матеріалом, стійким до агресивних чистячих засобів і не деформирующимся при високих і низьких температур ( від -40 до +150 градусів). Шпунтовані заклепки зроблені з особливого сплаву з алюмінію, що гарантує високу стійкість до корозії.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  1. Призначення: вилка кухарська
  2. Матеріал ручки: полиоксиметилен (POM)
  3. Колір рукоятки: чорний
  4. Довжина: 160 мм
  5. Всі серія: Універсальний, Arcos

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ПОЛИОКСИМЕТИЛЕН

Полиоксиметилен — це інноваційний матеріал, використовуваний для виготовлення рукоятей ножів, він являє собою посилений оксидом кремнію синтетичний полімер, що володіє ударостійкими властивостями.

Завдяки таким властивостям, як водонепроникність, особлива міцність, інертність до дії хімічних речовин і продуктів, полиоксиметилен відповідає самим суворим вимогам в області гігієни, що дозволяє використовувати ножі з рукоятями з цього матеріалу на ресторанних кухнях. Відмінністю таких ножів є ідеальне балансування, яка забезпечує максимальний комфорт при тривалому використанні вироби.

МАТЕРІАЛ ВИЛКИ: СТАЛЬ КОВАНА NITRUM

Збагачений азотом, сталевий сплав NITRUM є не тільки нержавіючим, але й екологічним, оскільки його виробництво не чинить негативного впливу на навколишнє середовище. Він призначений виключно для виробництва ножів ARCOS, що відрізняються стійкістю до корозії, довговічність, збереженням ріжучої кромки і презентабельного зовнішнього вигляду під час всього періоду експлуатації. Такі характеристики ножів забезпечуються особливими властивостями NITRUM® — ексклюзивної нержавіючої сталі.

З 2011 року почалося виробництво вдосконаленої версії кованих ножів марки ARCOS, в основі якої лежить сукупність інноваційних матеріалів NITRUM® + MOVA, що представляють собою самі останні досягнення в області виробництва сталевих сплавів.

 

Потрібна консультація? Напишіть нам:

viber://chat?number=380739880770

Вилка кухарська 16 см. Universal, Arcos, з поліоксіметиленою ручкою (284100)

Артикул !FW:284100
В наявності
961.82 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Характеристики
матеріал Нержавеющая сталь
довжина 160
підходить для миття в посудомийній машині да
тип Вилка
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору