Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Паперовий пакет саше" виготовлений з крафт паперу щільністю 50г/м2 розміром 160*170мм. Пакет-куточок для гамбургера є практичною і стильною упаковкою для самого знаменитого сендвіча з булочкою і котлеткою. Вона викликає бажання вчинити акт купівлі, так що успіх з цими пакетиками вам забезпечений! Ми не претендуємо на ексклюзив, але будь-хто, хто хоче зайняти лідируючі позиції, повинен враховувати віяння часу і нести в світ покупців свіжої їжі затишок та нововведення. Наша упаковка економічна, не шкідлива для навколишнього середовища і забезпечує до 146 відсотків приросту продаж бургерів вже в перший тиждень використання.Незважаючи на низьку вартість одного пакета, виглядає він недешево і навіть трохи преміум. Гамбургери їсть весь світ, але це незручно робити без належної упаковки, тому як він розпадеться на складові, а соус стікає по руках і капає на сорочку. Експерти провели тестування декількох видів упаковки для гамбургерів і прийшли до висновку, що пакет-куточок найбільш вдале рішення серед своїх конкурентів. Розмір 160х170 мм забезпечать найкраще положення гамбургера, зручно ляже хоч в ніжні жіночі руки, хоч в грубі чоловічі руки і навіть в маленькі ручки дитини. Не дасть забруднити руки вашого клієнта, що дозволить з'їсти гамбургер (млинці, вафлі тощо) на ходу. Також можемо запропонувати нанесення індивідуального дизайну на цю продукцію. Брендування допоможе зробити зовнішній вигляд вашої продукції унікальним і виділитися на тлі конкурентів. Тиражі та ціни уточнюйте у менеджера.

Потрібна консультація? Напишіть нам:

viber://chat?number=380739880770

Паперовий пакет куточок для гамбургера 160х170мм крафт (014003)

Артикул !Paket_932000
В наявності
0.62 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Характеристики
довжина 170
Ширина 160
матеріал Крафт бурый
ручки Нет
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору