Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис
Pavoni KE013S Форма Силіконова Для Торта, 3D Plisse 180x180x47 Мм Представляємо вам силіконову форму для муссових десертів від провідного виробника товарів для кондитера ТМ Pavoni! Силіконова форма для торта у вигляді півсфери (об'ємна форма як для професійного, так і для домашнього використання). Ідеально підходить для приготування десертів, мусів, морозива і желе. Може бути використана в температурному режимі від -40 С до +280 С (верхній діапазон максимальний з представленого на ринку силікону для випічки, тому що силіконові форми Pavoni виконуються з найдорожчого на сьогоднішній на ринку силікону на платиновому каталізаторі) Розмір силіконової форми: діаметр - 180 мм висота - 47 мм Обсяг: 1000 мол Умови зберігання: зберігати подалі від джерел тепла і сонячних променів при температурі від 15 до 25 ° C Виробник: Pavoni, Італія Характеристики форм для випічки Pavoni: - форми виготовлені з силікону високої якості, дозволеного для використання в харчовій промисловості; - можуть використовуватися як для випічки, так і для заморожування; - використовуються для випічки в будь-яких типах печей; - виключають пригорання продукту; - стійкі до перепаду температур (відразу після заморозки їх можна поміщати в піч); - гнучкі властивості силікону дозволяють легко виймати продукт з форми, для цього досить відігнути краї форми; - для збільшення терміну експлуатації форми для випічки слід регулярно мити, використовуючи м'які миючі засоби. Переваги форм для випічки: - діапазон температур від -40 ° С до + 280 ° С; - широкий спектр розмірів і форм; - продукт не пригорає і легко витягується з форми; - можливість випікати на решітці або перфорованому листі; - не вимагають додаткового змащення; - глянцева поверхня готового продукту; - стійкі до перепаду температур; - легка очистка, можливість мити вручну або в посудомийній машині.

Потрібна консультація? Напишіть нам:

viber : // chat? number = 380739880770 < / p>

Силіконова форма для торта, 3D Plisse 180x180x47 мм, Pavoni

Артикул !Прома_04139
Немає в наявності
1 795.19 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору