Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Надійна та потужна сушарка для рук. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі білого кольору. Маючи швидкість повітряного потоку 30 м/с, конфігурацію потужного подвійного захисту від нагріву, з металевою кришкою обтічної форми, що має об'єм продування близько 270 м3/год- вона швидко висушить Ваші руки! Це ідеальний вибір для готелю, офісу, конференц-залу, залу очікувань і т.д. Electrolux EHDA - 2500 - сушарка для рук використовується для якісного та швидкого просушки рук. Висока потужність дозволяє максимально скоротити час сушіння рук. Прилад може застосовуватися в різних сферах – від маленького кафе до великого торгового центру. приладу і вимикається, коли руки прибираються із зони спрацьовування інфрачервоного датчика.

Мотор.

Для максимальної ефективності в даній сушарці використовується мотор зі швидкістю потік повітря до 30 м/с, що дозволяє повністю висушити руки за 10-12 секунд.

Потік повітря.

Подача повітря направляється під певним кутом.

Надійна та потужна сушарка для рук. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі білого кольору. Маючи швидкість повітряного потоку 30 м/с, конфігурацію потужного подвійного захисту від нагріву, з металевою кришкою обтічної форми, що має об'єм продування близько 270 м3/год- вона швидко висушить Ваші руки! Це ідеальний вибір для готелю, офісу, конференц-залу, залу очікувань і т.д. - cушилка для рук використовується  для якісної та  швидкої  просушки рук. Висока потужність дозволяє максимально скоротити час сушіння рук.  Прилад може застосовуватися в різних сферах  - від маленького кафе до великого торгового центру.

Увімкнення та вимкнення.

Прилад вмикається за допомогою інфрачервоного датчика,  при піднесенні рук на відстані 10-11 см до приладу і вимикається, коли руки забираються із зони спрацьовування інфрачервоного датчика.

.

 Для максимальної ефективності в даній сушарці використовується мотор зі швидкістю потік повітря до 30 м/с, що дозволяє повністю висушити руки за 10-12 секунд.

Потік повітря.

 Подача повітря направляється під певним кутом. 

Електросушарка для рук. Electrolux EHDA-2500W

Артикул !AV_EHDA-2500W
Немає в наявності
12 150.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору