Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Pasabahce Casablanca 52734 Стопка 36 мл

Casablanca 52734 Стопка 36 мл — високоякісна скляна посуд від турецького виробника Pasabahce. Посуд цього бренду користується попитом як на професійному ринку HoReCa, так і в домашньому використанні. Безліч серій з різним дизайном дають можливість вибрати оптимальний підбір посуду як для невеликого кафе, так і для ресторану з великою кількістю посадочних місць.

Тип Чарки і стопки
Серія скла Casablanca
Обсяг 36 мл
Діаметр 48 мм
Висота 55 мм
Кількість в упаковці 6 шт
Виробник Pasabahce
Країна-виробник Туреччина

Pasabahce 52734-144 Детальніше
Підвищіть якість обслуговування напоїв і забезпечте своїм гостям ідеальний досвід пиття з допомогою цієї чарки Pasabahce 52734-144 Casablanca 1,25 унції. Ідеально підходить для подачі порцій віскі або інших популярних спиртних напоїв, ця чарка стане прекрасним доповненням будь-якого ресторану, бару, банкетного залу або заходи з обслуговуванням. В то время как его толстое дно обеспечивает устойчивое основание, позволяющее ему оставаться в вертикальном положении на столешницах, прилавках и подносах, его завальцованный обод повышает устойчивость к сколам, обеспечивая долговечность использования. Кроме того, этот предмет создан для того, чтобы выдерживать ежедневные нагрузки в условиях интенсивного покупательского трафика, что делает его более прочным, чем хрупкие хрустальные альтернативы. Его исключительная прозрачность даже обеспечивает отличную видимость продукта для демонстрации ваших фирменных напитков! Классический многопанельный дизайн придает изысканность любой сервировке стола. Коллекция Casablanca, отличающаяся смелым стилем и функциональностью, непременно порадует вас и прослужит долгие годы!

Основанная в 1935 году Кемалем Ататюрком, знаменитым основателем Турции, компания Sisecam Group уже более 85 лет находится в авангарде производства и дизайна стекла. Будучи старейшей компанией Sisecam и третьим по величине производителем стеклянных изделий в мире, Pasabahce не только пользуется этой многолетней традицией мудрости и опыта, но и стремится создавать высококачественную продукцию, демонстрирующую максимальное уважение к людям, природе и закону. Стеклянная посуда Pasabahce, в основе которой лежит принцип ответственности, - это именно то, что вы искали!

Потрібна консультація? Напишіть нам:

viber://chat?number=380739880770

Стопка для горілки 36мл. скляна Casablanca, Pasabahce

Артикул !АК_102-52734
В наявності
30.79 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору