Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис
Сотейник 26*7 см Nowo Titanium Induktion WOLL (W1726IL) - опис:

Виробник: Woll (Німеччина)

Розмір: 26 див.

Кришка: Немає в комплекті

Антипригарне покриття: Є

Особливості посуду: Ручка знімна

Колір: Сірий

Матеріал ручки: Бакеліт

Сумісність плит: Електро, Галоген, Газ, Склокераміка, Індукція, Всі види плит

Матеріал: Антипригарне

Тип кріплення ручки: Знімна ручка

Форма: Кругла

Легка вага. Революційні технології лиття Woll зробили можливим створення надзвичайно легкою і міцною серії. У серії Nowo використовується 4-х шарове антипригарне покриття Titanium.

Сотейник Woll дуже добре і довго тримають температуру, що допоможе Вам скоротити споживання енергії в 1/3 рази, порівняно з чавунною посудом. При використанні газової плити, діаметр полум'я ніколи не повинен бути більше діаметра сотейника.

Сотейники Woll можуть нагріватися до 300 градусів всього за 3 хвилини. Безпека покриття гарантована навіть при дрібних подряпинах. Так само не вплинуть вони на якість смаження. Ручки виконані з міцного пластика. Можна мити в посудомийній машині (використовувати тільки органічні миючі засоби). Дана посуд не містить PFOA (перфтороктановая кислота).

Висота борту: 7 див.

Діаметр: 26 див.

Починаючи з 1979 року в Німеччині почала проводитися посуд Woll. Проводиться не сумнівним масовим виробництвом, а вручну, приділяючи увагу кожній деталі. Таким чином, компанія Woll об'єднує традиційне ручне ремесло інноваційними технологіями, виробляючи посуд, якій можна із задоволенням користуватися довгі роки. Саме тому продукція Woll знайшла визнання більш ніж в 35 країнах по всьому світу.

Благодаря антипригарному покрытию на сковородах Woll можно готовить здоровую пищу, сохраняя при этом все необходимые витамины. Также возможно готовить с наименьшим количеством жира, а то и вовсе без него. Пища не пригорает. Поверхность профессиональной продукции WOLL устойчива к царапинам и истиранию, что обеспечивает ей долгую жизнь.

Профессиональная посуда WOLL обеспечивает оптимальное поглощение тепла и его равномерное распределение по всей поверхности. Сверхпрочное литое дно предотвращает неравномерное распределение тепла даже при очень высоких температурах.

Базовим матеріалом для професійної литого посуду WOLL є найвищої якості алюмінієвий сплав із заводів Німеччини, що пройшов попередню обробку. Кожен предмет відливається в спеціальну форму в процесі зняття внутрішніх напружень з відсутністю повітряних включень, що знижують якість. Потім оксид алюмінієво-титанового сплаву або кристалів алмазу застосовують для очищення і шліфування поверхні з застосуванням плазмового струменя з температурою 20000 ºC, використовуючи запатентовану і новітню технологію.

 

Стільник 26х7 см Nowo Titanium Induktion WOLL (W1726IL)

Артикул !P:W1726IL
Немає в наявності
5 050.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору