Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис
Нове покоління балончиків - iSi Professional ChargersВстречайте! Нове покоління балончиків iSi Professional Chargers 0745 (50 шт.) Зі збільшеним складом газу N2O (оксид азоту) до 8,4 м проти 7,4 м у старого покоління. Завдяки цьому, нові капсули iSi Professional Chargers - кращий вибір для збивання вершків, кремів, еспуми, соусів, мусів з більш високим "виходом" і з меншою кількістю калорій. Компанія iSi (Австрія) є світовим лідером з виробництва сифонів для вершків, сифонів для газування води і балончиків зі стисненим газом (N2O / CО2). Серед великих клієнтів компанії такі мережі як McDonalds і Starbucks.Сніженіе расходовЕкономьте до 20% вартості слівок.Економьте до 20% вартості баллончіков.Економьте час роботи для кращого обслуговування та результата.Работайте з усіма професійними сифонами для вершків iSi - ніяких додаткових інвестицій не потрібно. абсолютна безопасностьГарантія наповнення балончика чистим газом N2O (8,4 г) .Індівідуальное електронне зважування кожного баллончіка.Ізготовлени з 100% переробленого сталі.HACCP і Halal сертіфікація.Проізведено в Австріі.Условія зберігання балончиків iSiХраніть балончики слід в сухому і прохолодному місці, обмежити доступ для домашніх тварин і дітей. Обмежувати вплив прямих сонячних променів і високої температури, яка перевищує 50 ° C. Строго заборонено викидати повний або не до кінця використаний балончик, щоб не виникло загоряння або вибуху. Заборонено нагрівати балончик, оскільки всередині знаходиться газ під тиском. Не можна кидати балончики на тверду поверхню, впливати механічно і виробляти різкі рухи. Обов'язково перед застосуванням варто прочитати інструкцію з використання сифонів і заправці їх балончиками. Сифони і аксесуари Тип Балончики для сифона Кількість в упаковці 50 шт Склад газу 8,4 м N2O (оксид азоту) Матеріал Сталь Розміри 190x67x84 мм Вага 1,50 кг Виробник iSi Країна-виробник Австрія

Потрібна консультація? Напишіть нам:

viber : // chat? number = 380739880770 < / p>

Балончик для збивання вершків Professional 8,4 гр. (50 шт. в упаковці)

Артикул !АК_601-0745
Немає в наявності
1 069.20 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
тип Сифон
стан Новое
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору