Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H)8 мм

Опис продукту

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм являє собою незамінний аксесуар для печі. Він виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі, що забезпечує довгий термін експлуатації виробу. Деко має габарити 435x315x(H)8 мм, що дає змогу використовувати його для приготування різних страв.

Як використовувати

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм просте у використанні. Помістіть продукти на деко та помістіть їх у конвектомат. Лист має оптимальні розміри, щоб поміститися в більшість конвептоматів. Він легко миється й зручний у зберіганні.

Користь та переваги

Використання дека для конвектомату H90, 435x315x (H)8 мм дає змогу рівномірно приготувати їжу. Завдяки рівномірному розподілу тепла, страви виходять соковитими та смачними. Деко захищає дно конвектомату від забруднень і запобігає протіканню жиру, що полегшує подальше очищення.

Цільова аудиторія

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм ідеально підходить для професійних кухарів, кулінарів і домашніх шанувальників приготування смачної їжі. Він дає змогу заощаджувати час і зусилля під час готування і є незамінним інструментом для приготування різних страв.

Кумедна розповідь пропротив для конвектомату H90, 435x315x (H)8 мм

Одного разу, у кухонній студії "Кулінарні пригоди", відбувалося справжнє диво. Кулінари розважалися, жартували та готували на своїх вірних помічниках — деках для конвектомату H90, 435x315x (H)8 мм.

Ранок почалося із солодких тістечок, які підкорили всіх своїм ніжним ароматом і чарівним виглядом. Листи для конвектомату, прикрашені малюнками у формі смайликів 🍰, допомагають приготувати тістечка з ідеально золотистою скоринкою та неймовірно ніжним кремом.

Після обіду настав час для приготування запеченого лосося. Деко для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм цього разу було прикрашено рибками 🐟, які оживають і танцювали на гарячому листі. Лосось вийшов неймовірно соковитим і ароматним, ніби прокинулася після довгої риболовлі захопливої ночі.

Увечері в кухонній студії "Кулінарні пригоди" пройшла вечірка, на якій всі отримали можливість втілити свої найсміливіші кулінарні фантазії. Листи для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм були прикрашені різними емодзі: 🍕, 🥩, 🥗, 🍣. Готі були в захваті від чудового шоу, приготованого за допомогою цих унікальних дек.

Незалежно від приготування тістечок, лосося, піци або суші, деко для конвестомату H90, 435x315x (H)8 мм завжди залишався вірним і надійним помічником. І всі кулінари знали, що якщо їм потрібен секретний інгредієнт для чудових страв, то це саме деко для конвестомату H90, 435x315x (H)8 мм.

🚀 Гарна ціна, акції, знижки, особливості, відгуки, гарантія, кешбек, кредит, оплата в розшарочку, швидка доставка по Україні! 🚚

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H) 8 мм за вигідною ціною в онлайн-магазині Kaap-prof.com. Купівля з привабливими знижками й акціями, а також гарантована гарантія на продукт. Користуйтеся зручністю швидкої доставки в Україні!Не пропустіть можливість придбати цей незамінний аксесуар для вашої кухні.

Деко для конвектомату H90, 435x315x (H)8 мм

Артикул !Хенди_943380
В наявності
1 050.31 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору