Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Ця модель  має додаткову штангу-поручень із високоякісної сталі з відполірованою поверхнею, обладнану  контактною ручкою, що містить. Ця штанга дає змогу зберегти стійкість положення під час чищення взуття. Завдяки цьому вдається уникнути відбитків долоні на стіні за машиною, що залишають ті користувачі, яким необхідно під час чищення взуття підтримуватися. Натисканням на кнопку  машина вимикається.   Натисканням на контактну вмикачу ручку машина запускається. Під час відпускання ручки машина автоматично вимикається. Ця модель добре підходить для будь-яких офісів і невеликих готелів, які прагнуть запропонувати додатковий сервіс, обігравши його водночас у дизайнерському плані.    Потужний і водночас тихий двигун забезпечує якісне очищення та полірування  взуття. Весь пил і бруд вловлюється гумовим килимком, який легко миється й чиститься.  Безбарвний крем наноситься за допомогою кулькового дозатора, і за допомогою якісних щіток полірує до блиску Ваше взуття. Переваги цієї моделі:

Інструкція.

Ця модель  має додаткову штангу-поручень із високоякісної сталі з відполірованою поверхнею, обладнану  контактною ручкою, що містить. Ця штанга дає змогу зберегти стійкість положення під час чищення взуття. Завдяки цьому вдається уникнути відбитків долоні на стіні за машиною, що залишають ті користувачі, яким необхідно під час чищення взуття підтримуватися. Натисканням на кнопку  машина вимикається.
  Натисканням на контактну вмикачу ручку машина запускається. Під час відпускання ручки машина автоматично вимикається. Ця модель добре підходить для будь-яких офісів і невеликих готелів, які прагнуть запропонувати додатковий сервіс, обігравши його водночас у дизайнерському плані.
   Потужний і водночас тихий двигун забезпечує якісне очищення та полірування  взуття. Весь пил і бруд вловлюється гумовим килимком, який легко миється й чиститься.  Безбарвний крем наноситься за допомогою кулькового дозатора, і за допомогою якісних щіток полірує до блиску Ваше взуття.
Переваги цієї моделі:

  • Не потребує обслуговування в процесі експлуатації.
  • Обладнана надійним, тихим і безпечним електродвигуном.
  • У щітках використовується спеціально підібраний склад натуральних і синтетичних волокон, і навіть за частого використання вони не пошкоджують верхній, глянсовий шар шкіри.
  • Дозатор для крему легко знімається, чиститься і заправляється.
  • Забезпечена  гумовим килимкам, який збирає пил і бруд і легко виймається й чиститься.
  • Обладнана автоматичним вимиканням через 60 секунд.
  • Обладнана ручкою для увімкнення та підтримки.

Гарантія на всі машинки для чищення взуття 1 рік.

 

Інструкція.

Автоматична машинка для чищення взуття. Терра.

Артикул !AV_Терра
Немає в наявності
6 018.75 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору