Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Наше 8-дюймове дзеркало має 5-кратне збільшення, за допомогою магніту кріпиться ще одне дзеркало на звороті з 10-кратним збільшенням. Вбудований сенсорний датчик включає по обіду дзеркала підсвічування. Індекс кольору (CRI) дорівнює 90, тому система освітлення tru-lux імітує повний спектр природного сонячного світла, щоб показати кожну деталь. Завдяки більш ніж 50 000 колірних варіацій Ви можете використовувати фон, щоб вибирати або фіксувати налаштування світла навколо вас та відтворювати їх на дзеркалі. За допомогою wifi ви можете отримати доступ до інтелектуальних функцій дзеркала. Працює з alexa, Nest Cam та IFTT. Дзеркало легко перезаряджається і один заряд триває до 4 тижнів. Має вбудований літій-іонний акумулятор. Щоб знову увімкнути дзеркало після заряджання, просто натисніть кнопку живлення на задній панелі дзеркала поруч із портом USB. Має функцію регулювання висоти, що регулюється поворотом лицьової поверхні дзеркала. В комплект входять: блок живлення, USB-кабель, 2 перехідники, серветка з мікрофібри.

Місця застосування: для приватних будинків, готелів, готелів.

Країна-виробник: Великобританія
Готелі та готелі

Наше 8-дюймове дзеркало має 5-кратне збільшення, за допомогою магніту кріпиться ще одне дзеркало на звороті з 10-кратним збільшенням. Вбудований сенсорний датчик включає по обіду дзеркала підсвічування. Індекс кольору (CRI) дорівнює 90, тому система освітлення tru-lux імітує повний спектр природного сонячного світла, щоб показати кожну деталь. span> Завдяки більш ніж 50 000 колірних варіацій Ви можете використовувати фон, щоб вибирати  або фіксувати налаштування світла навколо вас і відтворювати їх на дзеркалі. С підтримкою wifi ви можете отримати доступ до інтелектуальних функцій дзеркала. < span style="">Працює з alexa, Nest Cam та IFTT. Дзеркало легко перезаряджається і один заряд триває до 4 тижнів. Має вбудований  літієво-іонний акумулятор. Щоб знову увімкнути дзеркало після зарядки, просто натисніть кнопку живлення на задній панелі дзеркала поряд з портом USB. Має функцію регулювання висоти, що регулюється поворотом лицьової поверхні дзеркала. В комплект входять: блок живлення, USB-кабель, 2 перехідники, серветка з мікрофібри. span style="">Місця застосування: для приватних будинків,  готелів, готелів.

Розмір 360(432)х230х130 мм

Країна-виробник: Великобританія

Дзеркало Simplehuman збільшує в 5 і/або 10 разів для макіяжу. ST3007

Артикул !AV_ST3007
Немає в наявності
12 137.40 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору