Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Це модель, де функціональність доповнюється оригінальним дизайном. Ергономічність корпусу та обробки ставлять цю модель на перше місце серед дозаторів зі схожими характеристиками. У цьому дозаторі ручний кнопковий тип подачі мила встановлюється він на стіну на відстані 15-20 см від умивальника. Покриття корпусу - сатинова нержавіюча сталь AISI 304 чорного кольору, яка забезпечує високий рівень безпеки та антивандальну стійкість дозатора. Рекомендується для встановлення в туалетні кімнати із великим потоком відвідувачів. Є можливість використовувати: рідке мило, що дизинфікує мило-гель. Встановлюється на стіну за допомогою трьох шурупів (додаються в комплекті). Віконце контролю рівня мила розташоване на фронтальній частині корпусу. Це модель, в якій функціональність доповнюється оригінальним дизайном. Ергономічність корпусу та обробки ставлять цю модель на перше місце серед дозаторів зі схожими характеристиками. У цьому дозаторі ручний кнопковий тип подачі мила встановлюється він на стіну на відстані 15-20 см від умивальника. Покриття корпусу - сатинова нержавіюча сталь AISI 304 чорного кольору, яка забезпечує високий рівень безпеки та антивандальну стійкість дозатора. Рекомендується для встановлення в туалетні кімнати із великим потоком відвідувачів. Є можливість використовувати: рідке мило, що дизинфікує мило-гель . Встановлюється на стіну за допомогою трьох шурупів (додаються в комплекті). Віконце контролю рівня мила розташоване на фронтальній частині корпусу. 

Дозатор рідкого мила DJ0031B

Артикул !AV_DJ0031B
Немає в наявності
5 779.80 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору