Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Дозатор рідкого мила – важливий елемент громадських туалетних кімнат в офісах, підприємствах громадського харчування та місцях масового перебування людей. Вони не лише спростять обслуговування санітарної кімнати, а й дозволять заощаджувати на витратних матеріалах. Невеликий за об'ємом (180x75x55 мм), але місткий! Може бути розміщений у будь-якому зручному місці. Виготовлені з високоякісного пластику, що гарантує надійність та довготривалість в експлуатації. Гігієнічна подача та прозорий пластик забезпечує контрольовану витрату мила.

Місця застосування з малим трафіком відвідуваності: сауни, квартири, приватні будинки.

Об'єм: 0,25л. Матеріал: корпус - прозорий пластик, кришка та кнопка - сріблясто-глянсовий пластик. Кількість порцій: 190. Габаритні розміри (висотах ширинах глибина): 180х55х75 мм. b.jpg"/> Душеві та басейни Медичні установи Кафе та ресторани Офіси та прийомні Торгівельні центри Спортивні установи

Дозатор рідкого мила- важливий елемент громадських туалетних кімнат в офісах, підприємствах громадського харчування та місцях масового перебування людей. Вони не тільки спростять обслуговування санітарної кімнати, а й дозволять. економити на витратних матеріалах. Невеликий за обсягом (180x75x55 мм), але місткий! Може бути   розміщений у будь-якому зручному місці. Виготовлені з високоякісного пластику, що гарантує надійність та довготривалість в експлуатації. Гігієнічна подача  та прозорий пластик  забезпечує контрольовану витрату мила.

Місця застосування з малим трафіком  відвідуваності: сауни, квартири, приватні будинки.

Обсяг: 0,25л. Матеріал: корпус - прозорий пластик, кришка та кнопка - сріблясто-глянсовий пластик. Кількість порцій: 190. Габаритні розміри (висота ширини глибина): 180х55х75 мм

Дозатор рідкого мила 0.25 л, хромований/прозорий, пластик. A60500

Артикул !AV_A60500
В наявності
1 530.45 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору