Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

P0089 CHEF&SOMMELIER КЕЛИХ ДЛЯ ПИВА 370 МЛ СЕРІЯ "SEQUENCE"

Країна виробництва

Франція

Торговельна марка

Chef&Sommelier

Артикул

P0089

Серія

Sequence

К-ть в упаковці, шт

6

Вага упаковки, кг

0.78

Висота, мм

150

Діаметр, мм

80

Об'єм, мл

370

Призначення

Келих для пива

Матеріал

Скло Krysta

Надміцні кришталеві келихи від шеф-кухаря та сомельє Крісти - відмінний вибір для келихів у вашому барі чи ресторані. Скло Krysta своєю винятковою прозорістю і міцною конструкцією завжди буде дивувати ваших гостей.

Подавайте бельгійське пиво, IPA і сидр в цій послідовності P0089 від шеф-кухаря та сомельє обсягом 12,5 унцій. Бельгійський келих для пива / тюльпана від Arc Cardinal. Опукле тіло цього келиха і розширюється губа захоплюють дух кожного ковтка і сприяють повному аромату і смаку бельгійських елів та інших солодових та хмелевих напоїв. Його короткий стрижень дозволяє легко обертатися, покращуючи сенсорні відчуття відвідувачів у вашому висококласному барі, готелі або банкетному залі. Міцність на 30% вище в порівнянні з іншими стандартними кришталевими очками, їх довговічність сприяє економії на всьому вашому закладі. Перетворите кожну трапезу незабутні враження завдяки унікальному блиску і ідеальної акустики цього келиха, які включають чистий музичний звук, що гармонує з тонами кращих кристалів.

Це скло виготовлене з революційного міцного матеріалу Krysta від Chef & Sommelier - високоякісного кришталевого скла, що не містить свинцю. Krysta була створена спеціально для того, щоб дозволити прозорим обідді отримати виняткову міцність і довговічність проти сколів, пошкоджень і подряпин. Тонкі ніжки мають в 2 рази більшу механічну міцність при виготовленні з Крісти, ніж з іншого стандартного кришталевого скла. Матеріал Krysta відомий тим, що зберігає свій блиск до 2000 промислових циклів миття посуду і є повністю прозорим, що робить його ідеальним вибором для якісної посуду. Лінія скляного посуду Chef & Sommelier's Sequence розроблена з урахуванням досконалості і вишуканості, завдяки чому ваші бельгійські шашлики і IPA завжди будуть виглядати і смачніше всього.

 

Chef & Sommelier® бренд настільних столів преміум-класу Arc Cardinal тільки що представив революційно нову колекцію напоїв на виставці Національної асоціації ресторанів 2016 в Чикаго. Лінія скляного посуду SEQUENCE, розроблена в Сполучених Штатах, представить новий революційний матеріал Krysta® . Новий матеріал і колекція - це результат співпраці французької ноу-хау Arc і американського майстерності.

Елегантна і надзвичайно міцна, колекція посуду для напоїв SEQUENCE є першою, виробленої в США з використанням неймовірного нового матеріалу Krysta®. Arc пишається своєю довгою історією, пропонуючи інновації на ринку США в матеріалах, так і в дизайні. Krysta®, остання інновація, являє собою запатентований кришталеве скло, що не містить свинцю, яке відповідає найсуворішим світовим вимогам: чудова міцність, повна прозорість, довговічність і ідеальна акустика. Матеріал пройшов випробування, витримуючи суворі умови професійної кухні, і зберігає повний блиск навіть після 2000 циклів миття посуду. Він навіть може похвалитися чистим музичним звучанням, що ви очікуєте від кристала.

Келих для пива 370 мл скляний Krysta серія Sequence Chef&Sommelier (P0089)

Артикул !FW:P0089
В наявності
299.80 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Характеристики
висота 150
матеріал Стекло
Об `єм 370
верхній діаметр 80
підходить для миття в посудомийній машині да
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору