Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Блюдце Wilmax SPIRAL BLUE 14см WL-669635 / B

Колекція: SPIRAL BLUE
Діаметр: 14 см
Мінімальна кількість для замовлення — 1 одиниця
В заводській упаковці 6 шт

Придбати кольоровий фарфор серії Wilmax Spiral – це вибрати поєднання естетики і практичності, гігієнічності і стійкості до зношування!

 

Опис

Широта товарного ряду кольорового порцеляни Wilmax вражає. Ви побачите тарілки для супу і других страв, чашки, блюдця і багато іншого. Якщо ви підбираєте посуд для свого закладу, то можете знайти в лінійці кольорового порцеляни Вилмакс багато цікавого, посиливши колірну гамму інтер'єру і декоративних елементів відповідними виробами з порцеляни.

Блюдце Wilmax SPIRAL BLUE 14см WL-669635 / B
Кольорова порцеляновий посуд виглядає вишукано і багато. А ще – вона передає весь той спектр переваг, який в цілому характерний для продукції від компанії Wilmax.

Кольоровий фарфор Вилмакс: плюси

Купуючи вироби Wilmax з кольорового порцеляни, ви вибираєте такі їх переваги, як:

  • Гігієнічність. Фарфор зроблений з екологічно чистих матеріалів, які відповідають всім необхідним стандартам. А глазурированное дно посуду робить її поверхню гладкою і, отже, безпечної.
  • Тонкість і дзвінкість. Ці два параметри характерні для будь-якого якісного фарфору. Продукція Wilmax – не виняток. Але, незважаючи на свою зовнішню привабливість, цей посуд відрізняється високою міцністю.
  • Низька водопоглощаемость. Даний показник знаходиться на рівні менше ніж 0,1%, що свідчить про високі практичних характеристиках виробів Wilmax.
  • Термостійкість. Посуд Вилмакс може використовуватися в мікрохвильових печах і духовках, витримуючи температуру нагрівання до 300 градусів за Цельсієм.
  • Потовщене дно і стінки. Така особливість не тільки забезпечує посуді більш високий показник міцності, але і дозволяє теплої їжі довше зберігати свою автентичну температуру.

Блюдце Wilmax SPIRAL BLUE 14см WL-669635 / B

Крім перерахованих плюсів, характерних для порцеляни Вилмакс, варто відзначити потовщені краї. Вони роблять посуд стійкою до сколів, підвищуючи її експлуатаційний період. А ще для виробів Wilmax характерна висока ударостійкість, що відповідає нормативам Великобританії і ЄС. Одним словом, посуд, представлена в цьому розділі нашого магазину, передає в собі ключові переваги, які притаманні всьому товарному ряду англійської компанії.

Блюдце Wilmax SPIRAL BLUE 14см WL-669635/B

Артикул !ED_WL-669635/B
В наявності
135.98 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Характеристики
матеріал Фарфор
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору