Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Обійм вигрібної ями:                                  1м3   2м3   4м3    6м3   8м3   10м3   12м3   14м3   16м3  18м3/tСтартова доза (столових ложок):                  3       5      10      11     12      14       16        17       18       20/teщомісячний (столових ложок):                        2       2       2        3      3        4          4         5          6         6

Водограй 100 г Біопрепарат для вигрібних ям септиків і вуличних туалетів

Дозування
Основною вимоги до ефективного використання біопрепарату Водограй 100 є температура стоків і доза. Що стосується температури, то тут є певна умова — вища від нуля, від 4 до 30 градусів.
Крім того, під час використання потрібно обов'язково подбати про потрапляння повітря в резервуар з антисептиком незалежно від того, яким видом каналізації ви користуєтеся. Це може бути продумана та заздалегідь обладнана вентиляція або  звичайна клацання між кришкою та люком.
 
Найпоширеніша система використання препарату — 1 раз на місяць.
 
1. Залежно від розміру резервуара, у якому використовувати препарат потрібно буде купувати фасування. Якщо препарат застосовується вперше, то краще скористатися початковою так званої стартовою дозою, яка є універсальною.
 
2. Стартова доза визначається виробником. Препарат виміряється в толових ложках на литраж води. Його доза залежить від квадратури резервуара.
 
3. Вказана кількість препарату розводиться в нефільтрованій воді, у кількості 5 літрів. Водночас потрібно враховувати, що повного розчинення не варто. Кукурудза обов'язково осідатиме на дно.
 
4. Перед розведенням біопрепарату вода має бути відстійна впродовж доби, щоб дати фтору вийти з неї. Інакше можна просто вбити живі бактерії, які містяться в ньому.
 
5. Після приготування суміші, заливаємо його в септик, вигрібну яму або вуличний туалет. Його дія не змусить себе чекати. Під час використання у вуличному туалеті біопрепарату зверніть увагу, що густі фекалії мають бути покриті водою. Забезпечити це не складно, але віддача буде максимальною.
 
Не обов'язково паковання використовувати відразу. Її можна зберігати закритою в сухому місці до наступного використання.
 
Очисний біоперепарат Водограй 100
Якщо ви маєте заміський будинок, який обладнаний вигрібною ямою або звичайним вуличним туалетом, тоді такому місцю обов'язково необхідний належний догляд. Це потрібно, щоб уникнути неохайного запаху та поширення бактерій, які можуть зіпсувати ґрунт навколо, а за ним і вплинути на ваше здоров'я. Для очищення септиків та інших типів каналізаційних центрів, які можуть бути встановлені в заміському будинку, використовують різного роду засоби для очищення сепій і каналізаційних процедур. Одним із таких є Водограй 100.
 
Суть роботи та склад біопепарату:
Ефективний, а головне простий у застосуванні біопрепарат Водограй у своєму складі містить спеціальні біобактерії, які активізуються під час зіткнення з тим органічним середовищем, що підтримується в септах, вигрібних ямах. Препарат випускається в сухій формі як дрібно подрібнені зерна кукурудзи. У разі правильного застосування бактерії для септика активно сприяють розкладенню всіх залишків їжі та інших органічних сполук.
Головною перевагою у популярності та використанні багатьма саме біопрепарату Водограй 100 в тому, що його бактерії та продукти їх перероблення повністю безпечні для людини та довкілля. Це також підтверджує високотехнологічне виробництво препарату.
 
Крім того, постійне застосування біопрепарату може продовжити термін експлуатації септика, вигрібної ями або каналізаційної системи. Він щадніше належить до труб і всіх складників систем, і водночас добре виконує основну положену на нього функцію. Препарат також призначений для ефективного знищення неприємного запаху, який може стати наслідком розмноження небажаних комах. У разі постійного застосування бактерій для очищення каналізації знижується також витрата на біопарат Водограй.
 
Дозування:

Обійм вигрібної ями:                                  1 м3   2м3   4м3    6м3   8м3   10 м3   12 м3   14м3   16м3  18 м3
Стартова доза (столових ложок):                  3       5      10      11     12      14       16        17       18       20
Щоденний (столових ложок):                        2       2       2        3      3        4          4         5          6         6

Водогрей для вигрібних ям, септиків і вуличних туалетів, 100 гр. Водограй100

Артикул !AV_Водограй100
Немає в наявності
343.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору