Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Біопрепарат Каліус є продуктом нового покоління препаратів для переробки та утилізації відходів у вигрібних ямах, септиках. Група цих препаратів зветься біоактиватори. Дія біоактиваторів ґрунтується на тому, що для деяких видів бактерій органічні відходи життєдіяльності людини є живильним середовищем. Ці бактерії легко переробляють відходи, залишаючи після себе воду, вуглекислий газ, і, з органічним азотом, осад. Цей осад може використовуватися як добрива. Таким чином, ми отримуємо повністю безвідходний цикл. У біопрепараті бактерії знаходяться в сухому вигляді і додатково містять поживні речовини для їх швидкої активації.

· У ямі, септиці, вуличному туалеті повинен бути постійний потік повітря і температурний режим від +4 до +30 °С.

· Застосування побутової хімії, що містить хлор, зменшує кількість живих бактерій.

Також треба враховувати, що всі організми мають свій життєвий цикл, тому з певною періодичністю необхідно вносити нову дозу біоактиватора. У упаковці Каліус міститься щонайменше 1,0×109 бактерій на 1гр препарату. Така кількість бактерій дозволяє економніше використовувати засіб при цьому залишаючись ефективним. Отже, Каліус-це бактерії, які: Відібрані селекційним шляхом і висушені в спеціальних умовах. Не просто вбивають запах, а діють на збудників цього запаху - хвороботворних організмів. Прибирають засмічення органічного характеру в каналізаційних трубах, при цьому не пошкоджуючи їх.

· Відновлюють дренаж (за його наявності в ямі), тим самим допомагають зменшити обсяг відходів, не користуючись послугами асенізаторів.

· Цілком безпечні для людей, тварин, комах та навколишнього середовища.

Біоактиватор Каліус відповідає ТУ У 20.1- 32813696-026: 2012.

Спосіб застосування:

h2>

Необхідну кількість препарату (див. таблицю нижче) розчинити в 10 літрах ТЕПЛОЇ НЕХЛОРОВАНОЇ ВОДИ (можна використовувати відстояну воду).

Через 60 хвилин ретельно перемішати отриманий розчин. При заправці розчину через унітаз після виливання робочої суміші необхідно злити достатню кількість води. Надалі потрібно додавати нову суміш 1 раз на місяць. об'єму нечистот

Щомісячно

10гр або 0,5 мірної ложки на кожен 1 м3 об'єму нечистот

В одній мірній ложці з гіркою - 20гр біопрепарату «Каліус».

Біопрепарат Каліус є продуктом нового покоління препаратів для переробки та утилізації відходів у вигрібних ямах, септиках. Група цих препаратів зветься біоактиватори. Дія біоактиваторів ґрунтується на тому, що для деяких видів бактерій органічні відходи життєдіяльності людини є живильним середовищем. Ці бактерії легко переробляють відходи, залишаючи після себе воду, вуглекислий газ, і, з органічним азотом, осад. Цей осад може використовуватися як добрива. Таким чином, ми отримуємо повністю безвідходний цикл. У біопрепараті бактерії перебувають у сухому вигляді та додатково містять поживні речовини для їх швидкої активації.

 

Але є певні вимоги, які необхідні для отримання максимального ефекту від застосування біоактиваторів:

 

·        ;  У ямі, септиці, вуличному туалеті повинен бути постійний потік повітря та температурний режим від +4 до +30 °С.

        Застосування побутової хімії, що містить хлор, зменшує кількість живих бактерій. свій життєвий цикл, тому із певною періодичністю необхідно вносити нову дозу біоактиватора. В упаковці Каліус міститься не менше 1,0×10 9 бактерій на 1гр препарату. Така кількість бактерій дозволяє економніше використовувати засіб, при цьому залишаючись ефективним. -це бактерії, які:

 

·     ;     Відібрані селекційним шляхом і висушені в спеціальних умовах. Не просто вбивають запах, а діють на збудників цього запаху - хвороботворних організмів. ;   Забирають засмічення органічного характеру в каналізаційних трубах, при цьому не пошкоджуючи їх.    Відновлюють дренаж (за його наявності в ямі), тим самим допомагають зменшити об'єм відходів, не користуючись послугами асенізаторів.        Цілком безпечні для людей, тварин, комах та навколишнього середовища.

 

Біоактиватор Каліус відповідає ТУ У 20.1 - 32813696-026: 2012.

 

Спосіб застосування:< /span>

 

Необхідну кількість препарату (див. таблицю нижче) розчинити в 10 літрах ТЕПЛОЮ НЕХЛОРОВАНОЮ ВОДИ (можна використовувати відстояну воду).

Через 60 хвилин ретельно перемішати отриманий розчин. При заправці розчину через унітаз після виливання робочої суміші необхідно злити достатню кількість води. Надалі потрібно додавати нову суміш 1 раз на місяць.

 

 

   Стартова доза             

20гр або 1 мірна ложка на кожний 1 м3 обсягу нечистот

Щомісячно

10гр або 0,5 мірної ложки на кожний 1 м3 обсягу нечистот

 В одній мірній ложці з гіркою - 20гр біопрепарату «Каліус». "font-size:16px">Упаковка: 100 г. 

Упаковка: 200 г.
 

Біопрепарат для вигрібних ям Калиус 100

Артикул !AV_Калиус100
В наявності
160.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору