Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Біопрепарат "Водограй" створений з урахуванням вирішення проблем охорони навколишнього середовища на базі новітньої біотехнології відповідно до міжнародного стандарту ISO - 9002. До складу препарату входять культури бактерій у «сплячій» формі. Самі бактерії, як і продукти переробки цих бактерій, екологічно чисті і нешкідливі для людини. При постійному застосуванні препарату «Водограй» термін служби вигрібної ями, туалету або автономної очисної каналізаційної системи стає практично необмеженим, зникає неприємний запах, який приваблює мух та інших комах, відпадає необхідність виклику асенізаторської машини. У разі регулярного застосування значно знижується витрата біопрепарату «Водограй» на одиницю об'єму вигрібної ями. Використання препарату благотворно впливає на роботу дренажної системи: запобігає замуленню дна вигрібної ями, одночасно переробляються відкладення, які утворюються на внутрішній поверхні каналізаційних труб, вони очищаються, їх діаметр відновлюється. Біопрепарат "Водограй" переробляє вміст вигрібних ям, септиків, туалетів або каналізаційної системи в рідину, придатну для стоку в річки або для поливу рослин на садово-городній ділянці, і нейтральний за хімічним складом і запахом гранульований осад, за кількістю не перевищує загального обсягу переробленого матеріалу, який розчиняється у воді.Максимальна ефективність використання біопрепарату «Водограй» досягається при рН 5 - 8,5 та температурі середовища застосування від +4°С до +45°С.

Для ефективної роботи препарату потрібно забезпечити доступ повітря у вигрібну яму - це може бути як отвір діаметром до 10 мм у кришці так і щілина в типовому каналізаційному люку. 1. Спочатку готують так звану "стартову дозу". залежить від розмірів вигрібної ями, септика або туалету.Для цього певну кількість препарату заливають 5 літрами нефільтрованої води (відстояної від хлору 24 години) кімнатної температури (від 20°С до 25°С) 2. Періодично перемішуючи розчин, дають йому настоятися в протягом 20 хв. 3. Отриманий розчин заливають у вуличні туалети, септики, вигрібні ями, унітази, раковини тощо. Тому що в вигрібну яму потрапить велика кількість продуктів, що містять хлор, і бактерії не зможуть повною мірою прижитися. Але подальше використання побутових миючих і пральних засобів не обмежується так як дані бактерії адаптовані до засобів, що містять хлор, які застосовуються в побуті. Якщо вливання приготовленого розчину відбувається через сантехнічні прилади в будинку, необхідно пропустити через цей прилад не менше 20 літрів води, щоб біопрепарат у повному обсязі потрапив у вигрібну яму. Вміст ями не перемішувати!

Увага! Вміст вуличного туалету, вигрібної ями, септика має бути повністю покритий шаром води не менше 20 мм, оскільки біопрепарат здатний переробити продукти життєдіяльності людини лише у водному середовищі. Далі залишається лише вносити щомісяця певну кількість препарату "Водограй", як розраховано в таблиці. При дозі препарату використовувати виключно суху столову ложку. Після набору порошку з пакета віджати пакет видалення повітря і щільно зав'язати. Почату упаковку зберігати в сухому темному місці за температури від +10°С до +25°С. Термін зберігання - 3 роки від дати виготовлення.

Об'єм вмісту до: 1м3 2м3 4м3 6м3 8м3 10м3 12м3 14м3 16м3 18м3 Стартова доза (столових ложок 1 верху) 12 14 16 17 18 20 Щомісяця (столових ложок без верху): 2 2 2 3 3 4 4 5 6 6

Препарат «Водограй» розфасований у пакети по 100 г, 200 г і 400 г. щомісяця.

Переробка препаратом «Водограй» нечистот, які накопичилися в ямі об'ємом 4 м³. Відновлення дренажу (всмоктуючих властивостей вигрібної ями). Об'єм ями 4 м³. \"Дзеркало\" води знаходиться на глибині 1 м 50 см. Дно - суглинок. Раніше відкачувати доводилося кожні 1,5 – 2 місяці. Востаннє відкачали 15 березня 2009р. Наступне відкачування було заплановано на кінець квітня, але застосували біопрепарат «Водограй». Більше відкачуванням не займалися. Ситуація, напевно, як і у більшості, хто займається викачуванням ями. Після відкачування в ямі набиралася майже половина води з навколишнього грунту (ефект губки або судин), що залишився, заповнювався в міру надходження стоків з будинку. 3 квітня було здійснено перше вкидання біопрепарату «Водограй». Неприємні сморід зникли через 7-14 днів. На початку травня вже спостерігали поодиноке опускання рівня води. На поверхні з'явилися бульбашки. Знімок зроблено 15 квітня 6:55 7 червня 19:43 Стабільний результат (вдень стовп води підвищується, до ранку опускається) вже помітно з середини травня. Зараз вода за ніч опускається і за день, через злив, піднімається, встановився баланс у рівні рідини у вигрібній ямі. Тобто минуло приблизно 1,5 місяця, що навіть швидше за гарантований термін переробки вмісту септика, зазначеного в інструкції. Опаду на дні поменшало і дренаж став ще кращим. Результат: Діаметр моєї ями приблизно 1,4 м. Площа поверхні: 3,14 х 0,49 = 1,54 кв.м. За добу води йде на 10 см. Об'єм виходить = 0,1 х 1,54 = 0,154 куб.м або 154 літри. Весь об'єм стоків, що зливається з дому, поглинається ямою протягом доби. відповідно до міжнародного стандарту  ISO – 9002. До складу препарату входять культури бактерій у «сплячій» формі. Самі бактерії, як і продукти переробки цих бактерій, nbsp; екологічно чисті та нешкідливі для людини. Вони починають працювати тільки при попаданні в живильне середовище (органічні відкладення в каналізаційних та стокових системах, таких як зливні ями, туалети, септики). При постійному застосуванні препарату «Водограй» термін служби вигрібної ями, туалету або автономної очисної каналізаційної системи стає практично необмеженим, зникає неприємний запах, який приваблює мух та інших комах, відпадає необхідність виклику асенізаторської машини. У разі регулярного застосування значно знижується витрата біопрепарату «Водограй» на одиницю об'єму вигрібної ями. Використання препарату благотворно впливає на роботу дренажної системи: запобігає замуленню дна вигрібної ями, одночасно переробляються відкладення, які утворюються на внутрішній поверхні каналізаційних труб, вони очищаються, їх діаметр відновлюється. Біопрепарат "Водограй" переробляє вміст вигрібних або каналізаційної системи в рідину, придатну для стоку в річки або для поливу рослин на садово-городній ділянці, та нейтральний за хімічним складом та запахом гранульований осад, за кількістю не перевищує 3 % загального обсягу переробленого матеріалу, який розчиняється у воді.
Максимальна ефективність використання біопрепарату «Водограй» досягається при рН 5 - 8,5 і температурі середовища застосування від +4 ° С до +45 ° С.    Для ефективної роботи препарату потрібно забезпечити доступ повітря до вигрібної ями - це може бути як отвір діаметром до 10 мм у кришці так і щілина в типовому каналізаційному люку.

/span>


        1.Спочатку готують так звану "стартову дозу" . Її обсяг залежить від розмірів вигрібної ями, септика чи туалету. Для цього певну кількість препарату заливають 5 літрами нефільтрованої води (відстояної від хлору 24 години) кімнатної температури (від 20°С до 25°С).
     Періодично перемішуючи розчин, дають йому настоятися протягом 20 хв.
         Отриманий розчин заливають у вуличні туалети, септики, вигрібні ями, унітази, раковини тощо. Не робіть прання за 24 год. багата кількість хлоровмісних продуктів, і бактерії не зможуть повною мірою прижитися. Але подальше використання побутових миючих та пральних засобів не обмежується оскільки дані бактерії адаптовані до хлоровмісних засобів, які застосовуються в побуті.
Якщо вливання приготовленого розчину відбувається через сантехнічні прилади в будинку необхідно пропустити через цей прилад не менше 20 літрів води, щоб біопрепарат у повному обсязі потрапив у вигрібну яму.
Вміст ями не перемішувати!
="font-size:16px">Увага! Вміст вуличного туалету, вигрібної ями, септика має бути повністю покрита шаром води не менше 20 мм, оскільки біопрепарат здатний переробити продукти життєдіяльності людини лише у водному середовищі.
Далі залишається тільки вносити щомісяця певну кількість препарату «Водограй», як розраховано в таблиці.
При дозуванні препарату використовувати винятково суху столову ложку. Після набору порошку з пакета віджати пакет видалення повітря і щільно зав'язати. Почату упаковку зберігати в сухому темному місці за температури від +10°С до +25°С. Термін зберігання - 3 роки від дати виготовлення. :

Обсяг вмісту до:                                 1м3   2м3   4м3    6м3   8м3   10м3    12м3   14м3   16м3    18м3
Стартова доза (столових ложок без верху):    3      5      10     11      12      14        16      17       18        20
Щомісяця (столових ложок без верху):        2      2       2       3        3        4         4        5         6         6 Препарат «Водограй» розфасований у пакети по 100 г, 200 г та 400 г .
Препарат використовується щомісяця. «Водограй»   нечистот, які нагромадили  в ямі об'ємом 4 м3. Відновлення дренажу (всмоктувальних властивостей вигрібної ями).

Обсяг ями 4 м³ . "Дзеркало" води знаходиться на глибині 1 м 50 см. Дно - суглинок. Раніше відкачувати доводилося кожні 1,5 – 2 місяці. Востаннє відкачали 15 березня 2009р. Наступне відкачування було заплановано на кінець квітня, але застосували біопрепарат «Водограй». Більше відкачуванням не займалися. Ситуація, напевно, як і у більшості, хто займається викачуванням ями. Після відкачування в ямі набиралася майже половина води з навколишнього ґрунту (ефект губки або сполучених судин), що залишився об'єм заповнювався в міру надходження стоків з дому.
здійснено перше вкидання біопрепарату «Водограй». Неприємні сморід зникли через 7-14 днів. На початку травня вже спостерігали поодиноке опускання рівня води. На поверхні з'явилися бульбашки.
Знімок зроблений 15 квітня 6:55

7 червня 19:43
   Стабільний результат (вдень стовп води підвищується, до ранку опускається) вже був помітний з середини травня. Зараз вода за ніч опускається і за день, через злив, піднімається, встановився баланс у рівні рідини у вигрібній ямі. Тобто минуло приблизно 1,5 місяця, що навіть швидше за гарантований термін переробки вмісту септика, вказаного в інструкції. Осаду на дні стало менше і дренаж став ще кращим.
Площа поверхні: 3,14 х 0,49 = 1,54 кв.м
За добу води йде на 10 см. Об'єм виходить = 0,1 х 1,54 = 0,154 куб .м або 154 літри.
Весь об'єм стоків, що зливається з будинку, поглинається ямою протягом доби.

Біопрепарат Водогрей для вигрібних ям, септиків і вуличних туалетів, 200 гр. Водограй200

Артикул !AV_Водограй200
В наявності
669.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору