Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Біопрепарат Вейст Тріт MICROZYME WT гранульований

для розкладання господарсько-побутових відходів

у вигрібних ямах, септиках, відстійниках та біотуалетах.

Біопорошок (біопрепарат) Вейст Тріт гранульований (WTG) – це комбінація мікробних культур природних, науково спеціально відібраних (не модифікованих генетично) мікроорганізмів, відібраних для природного та швидкого розкладання біомаси та знищення залишків і відходів продуктів харчування, включаючи у стічних водах, вигрібних ямах, септиках. А також видалення неприємних запахів. Біопорошок (біопрепарат) Вейст Трит гранульований складається з шести природних ґрунтових аеробних та анаеробних факультативних сапрофітних мікроорганізмів, відібраних та адаптивно селекціонованих за критерієм ефективності розкладання складних органічних сполук до води та діоксиду вуглецю, нітрифікації та дені. У біопрепараті (біопорошку) "Вейст Тріт" живі мікроорганізми іммобілізовані (пиведені в сплячий стан) разом з органічною підкладкою на живильному носії з кукурудзяного борошна. Мікроби в біопрепараті Вейст Тріт суворо сапрофітні, тобто. розкладають тільки не-живі та мертві матеріали.

Протягом практично необмеженого циклу життя мікроорганізми постійно синтезують у зовнішнє середовище позаклітинні білки ферменти (ліполітичні, амілолітичні, гідролітичні, лігнолітичні та ін.), що каталізують розкладання складних органічних сполук найпростіших засвоюваних бактеріями адсорбцією через стінку клітини. Кінцевими продуктами є вода, вуглекислий газ, і легкий осад, що являє собою добриво багате на органічний азот. Біогенні елементи використовуються бактеріями для життєдіяльності у біогеохімічному циклі, накопичуючись в осаді в органічній формі. Час життєдіяльності корисних мікроорганізмів біопрепарату в середовищі гнійних стоків лімітовано тільки доступністю харчування. вуглекислоту, нітрити, сульфати, та екологічно безпечний легкий осад. При цьому гній розріджується, втрачає до 70% від початкової маси.

- Ефективне використання та засвоєння біогенних елементів азоту і фосфору, що містяться в гною, (аміак, фосфати, поліфосфати) мікроорганізмами в біогеохімічному циклі з накопиченням . В результаті гній перестає становити небезпеку для рослин, викликати ерозію грунтів, забруднювати повітря викидами сірководню та аміаку.

- Знищення викидів в атмосферу сірководню, аміаку. - Багаторазова інтенсифікація мікробного самоочищення за параметром чисельної переважання мікроорганізмів-санітарів, що функціонують при +22С (ОМЧ+22С), що скорочують терміни виживання патогенної та умовно патогенної мікрофлори з організму домашніх тварин, що функціонує при температурах +30/. Знищення патогенної мікрофлори та скорочення термінів виживання гельмінтів спеціально виділеними мікроорганізмами-антагоністами за рахунок конкуренції за джерело харчування та лізису. Маючи високе початкове мікробне число і постійно розмножуючись корисні бактерії та мікроорганізми-анатогоністи пригнічують зростання всіх контрольованих видів патогенної мікрофлори, багаторазово скорочуючи термін їх виживання.

- Кінцевим продуктом є органічне добриво багате органічним азотом. Зовнішній вигляд біопрепарату (біопорошка) "Вейст Тріт" являє собою сухий порошок пісочного кольору з сильно вираженим запахом добре удобреного грунту. Термін зберігання 5 років з моменту виробництва за температури +10/+45 градусів Цельсія. При попаданні у вологе середовище (рідка-тверда фракція гною з вологістю від 50%) бактерії починають активно розмножуватися, використовуючи органіку як джерело живлення (вуглець). Спосіб застосування: Вміст пачки 227гр Вейст Тріт розмішайте з 10 -20 літрами води та отримайте готовий до використання продукт. Для досягнення найкращих результатів внесіть розведений продукт у вигрібну яму або унітаз через 24-36 годин після розведення. , біотуалетів, вигрібних ям 5-15куб.м. на термін не менше 4 місяців без додаткового внесення.

При очищенні стічних вод харчових підприємств рекомендуємо:

1 Внесення: 3 кг на 1000 м3 стічних вод. Профілактика: 1,5 кг на 1000 м3 стічних вод. При перевищенні БПК повторити обсяги початкового внесення. Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо забезпечити аерацію відстійника. з відром води в порожній накопичувальний бак біотуалету .

Застосування в септиках 3-5 куб. Профілактика: 50-100гр.

Застосування в дворових туалетах до 10куб.м :

Залежно від об'єму води працює 6-12 місяців.

Упаковка : Пакет 200 гр. Форма: суха гранульована суміш Колір: пісочний Запах: земляний Рівень РН: 7.5 Температура застосування: 20-45 ° С Носій: Кукурудзяне борошно Концентрація: 2 млрд. КУО/мл Зберігання: в сухому прохолодному місці поза впливом сонячного світла.

Термін придатності: 5років

Біопрепарат Вейст Тріт MICROZYME WT гранульований

для розкладання госп.-побутових відходів

у вигрібних ямах, септиках, відстійниках та біотуалетах.


Біопорошок  (біопрепарат)  Вейст Тріт  гранульований  (WTG ) – це комбінація  мікробних   культур природних, науково спеціально відібраних (не модифікованих генетично ) мікроорганізмів,  відібраних для природного та швидкого розкладання  біомаси  і знищення залишків і  відходів продуктів  живлення,  включаючи нітрати та фосфати у стічних водах, вигрібних ямах, септиках. А також  видалення неприємних  запахів.  Біопорошок (біопрепарат)  Вейст Тріт  гранульований  складається з шести природних грунтових  аеробних та анаеробних факультативних сапрофітних мікроорганізмів, < span style=""> відібраних та адаптивно селекціонованих за критерієм ефективності розкладання складних органічних сполук до води та діоксиду вуглецю, нітрифікації та денітрифікації, антагонізму до патогенної мікрофлори. .   У біопрепараті (біопорошку ) "Вейст Тріт"  живі мікроорганізми іммобілізовані (підведені в сплячий стан ) разом з органічною підкладкою  на живильному носії з кукурудзяного борошна. Мікроби в   біопрепараті  Вейст Тріт  суворо сапрофітні, тобто. розкладають тільки не-живі та мертві матеріали.

       Протягом практично необмеженого циклу життя мікроорганізми постійно синтезують у зовнішнє середовище позаклітинні білки ферменти (ліполітичні, амілолітичні, гідролітичні, лігнолітичні та ін), що каталізують розкладання складних органічних сполук до більш простих засвоюваних бактеріями адсорбцією через стінку клітини. Кінцевими продуктами є вода, вуглекислий газ, і легкий осад, що являє собою добриво багате на органічний азот. Біогенні елементи використовуються бактеріями для життєдіяльності у біогеохімічному циклі, накопичуючись в осаді в органічній формі. Час життєдіяльності корисних мікроорганізмів біопрепарату в середовищі гнійних стоків лімітований лише доступністю живлення.

      Дія біопрепарату забезпечується: - Розкладання (біологічна деструкція) твердих частинок гною (органічних речовин лігніну, целюлози, геміцелюлози, волокон, сечі) на воду, вуглекислоту, нітрити, сульфати, та екологічно безпечний легкий осад. При цьому гній розріджується, втрачає до 70% від початкової маси.

- Ефективне використання та засвоєння біогенних елементів азоту та фосфору, що містяться в гною, (аміак, фосфати, поліфосфати) мікроорганізмами в біогеохімічному циклі з накопиченням . В результаті гній перестає становити небезпеку для рослин, викликати ерозію грунтів, забруднювати повітря викидами сірководню та аміаку.

- Знищення викидів в атмосферу сірководню, аміаку. Знищення (локалізація) неприємних запахів.

- Багаторазова інтенсифікація мікробного самоочищення за параметром чисельної переважання мікроорганізмів-санітарів, що функціонують при +22С (ОМЧ+22С), що скорочують терміни виживання патогенної та умовно патогенної мікрофлори з організму домашніх тварин, що функціонує при температурах +30/. Знищення патогенної мікрофлори та скорочення термінів виживання гельмінтів спеціально виділеними мікроорганізмами-антагоністами за рахунок конкуренції за джерело харчування та лізису. Маючи високе початкове мікробне число і постійно розмножуючись корисні бактерії та мікроорганізми-анатогоністи пригнічують зростання всіх контрольованих видів патогенної мікрофлори, багаторазово скорочуючи термін їх виживання.

- Кінцевим продуктом є органічне добриво багате на органічний азот.

< p style=""> Зовнішній вигляд  біопрепарату (біопорошка ) "Вейст Тріт" являє собою сухий порошок пісочного  кольори з сильно вираженим запахом добре удобреного грунту. Термін зберігання 5 років з моменту виробництва за температури +10/+45 градусів Цельсія. При попаданні у вологе середовище (рідка-тверда фракція гною з вологістю від 50%) бактерії починають активно розмножуватися, використовуючи органіку як джерело живлення (вуглець).

Спосіб застосування:
Вміст пачки 227гр Вейст Тріт  розмішайте з  10-20 літрами води та отримайте  готовий до використання продукт.Для досягнення найкращих результатів внесіть розведений продукт у вигрібну яму або унітаз через 24-36 годин після розведення.

 Норми внесення:

Для розкладання органічних відходів  будь-якого типу при  відсутність сильної проточності, септиків, nbsp; біотуалетів, вигрібних ям 5-15куб. терміном  не менше 4 місяців без додаткового внесення. span style="">1 Внесення:     3 кг на 1000 м3 стічних вод.
Профілактика: 1,5 кг на 1000 м3 стічних вод.
При перевищенні БПК повторити обсяги початкового внесення.

Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо забезпечити аерацію відстійника.

Застосування в біотуалетах:

1/8 пачки 200 гр внести разом із відром води в порожній накопичувальний бак біотуалету.

Застосування в септиках 3-5 куб. м для приватного будинку 4-6 постійних мешканців:

1 Внесення:       1пачка 200 гр.
Профілактика:         50-100гр.

Застосування в дворових туалетах до 10куб.м :

Залежно від об'єму води  працює 6-12 місяців.

 Упаковка :Пакет   200 гр..
Форма: суха гранульована суміш
Колір: пісочний
Запах: земляний
Рівень РН: 7.5
Температуразастосування: 20-45 ° С
Носій:  Кукурудзяне борошно
Концентрація

Біопрепарат Вейст Тріт гранульований, 200 гр. WTGr_200

Артикул !AV_WTGr_200
В наявності
862.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору