Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Новітнє розроблення вчених у галузі мікробіології — препарат/Septifos/". «SEPTIFOS» — мікробіологічний продукт господарсько-побутового призначення, створений на основі найкращих розроблень професіоналів у цій галузі. Ефективність і нешкідливість — ось властивості нашого продукту. біоперепарат «SEPTIFOS» швидко й безпечно усуне локальні забруднення, знищить відходи життєдіяльності людини, замінить неприємний запах евкаліптовим ароматом. Наш біопрепарат ефективно очищає стічні води, утилізує відходи в компостах, дачних туалетах, чистить труби та жироуловлювачі. Основа нашого препарату — це спеціально відібрані групи корисних природних мікроорганізмів, поживним середовищем яких слугують різні органічні забруднення. Препарат на основі таких бактерій не здатний завдати шкоди здоров'ю людей, тварин і довкілля; водночас він чудово справляється зі своїм основним завданням — переробленням органіки. Окремою зоною застосування біопресату «SEPTIFOS» є сільськогосподарська та харчова промисловість. Технологія з його використанням дає змогу розв'язати багато проблем перероблення відходів і мінімізації загазованості приміщень. Наш продукт пройшов ретельну перевірку ефективності на/" Науково-дослідному інституті Медично-екологічних проблем/" в р. Чорновці та має санітарно-епідеміологічне висновки Міністерства Охорони Здоров'я України.

Новітнє розроблення вчених у галузі мікробіології — препарат "Septifos". «SEPTIFOS» — мікробіологічний продукт господарсько-побутового призначення, створений на основі найкращих розроблень професіоналів у цій галузі.
Ефективність і нешкідливість — ось властивості нашого продукту.
біопрепарат «SEPTIFOS» швидко й безпечно усуне локальні забруднення, знищить відходи життєдіяльності людини, замінить неприємний запах евкаліптовим ароматом. Наш біопрепарат ефективно очищає стічні води, утилізує відходи в компостах, дачних туалетах, чистить труби та жироуловлювачі. Основа нашого препарату — це спеціально відібрані групи корисних природних мікроорганізмів, поживним середовищем яких слугують різні органічні забруднення. Препарат на основі таких бактерій не здатний завдати шкоди здоров'ю людей, тварин і довкілля; водночас він чудово справляється зі своїм основним завданням — переробленням органіки.
Окремою зоною застосування біопресату «SEPTIFOS» є сільськогосподарська та харчова промисловість. Технологія з його використанням дає змогу розв'язати багато проблем перероблення відходів і мінімізації загазованості приміщень.

Наш продукт пройшов ретельну перевірку ефективності у "Научно-дослідному інституті медіаекологічних проблем" в р. Чорниць і має санітарно-епідеміологічне висновки Міністерства Охорони Здоров'я України.

«SEPTIFOS» нредназначен для перероблення твердих і жирних речовин у вигрібних ямах, способом перетворення їх на рідку консистенцію.
У процесі використання біопрепарату, ці стійки розкладаються на воду та мінерали. Відбувається видалення запахів, поступове зменшення обсягу. 

, Біопрепарат складається як з аеробних, так і з анаеробних бактерій. Завдяки цьому органічні відходи переробляються незалежно від присутності повітря та системи аерації.
х Переробляє фекалії та побутові харчові відходи в рідину без запаху; 
х Відновлює дренаж (вбирання в ґрунт) води в зливній ямі або вуличному туалеті; 
х Усуваєнеприємні зловісні запахи у вигрібних, зливних ямах і вуличних туалетах; 
х Знищує накопичення в системі каналізації; 
х Запобігає утворення опадів на дні та згустків на поверхні у вигрібних ямах, 
х Не містить хімічних речовин, натуральний продукт, безпечний для екології 
х Багаторазово зменшує об'єм стоків, що знижує потребу часто відкачувати септики.
х При постійного використання відновлюється екологія землі,  в ґрунт вбирається перероблений матеріал екологічно безпечний, як для землі, так і  для екології загалом;
х Застосування біопрепарату «SEPTIFOS» дає змогу відмовитися від послуг асенізатора, не відкачувати фекалії впродовж 10-15 років.  


«SEPTIFOS» — найкраще рішення для заміського будинку!
 
 
У будинку, у якому використовуються «приязні біобактерії», не можна використовувати хлорку, хлорну вапно, засоби від засмічень, т.к. використання таких засобів уповільнює процес перероблення. Для миття унітаза рекомендуємо використовувати очисний гель Septifos WC GEL 2-1. інших мийних   засобів, як-от мило, пральні порошки, наші біобактерії не бояться.
 
 

Біопрепарат "Septifos". 5 кг.

Артикул !AV_Septifos
Немає в наявності
4 498.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору