Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Біопрепарат Гриз Трит MICROZYME GT  таблетований для швидкого розкладання  тваринних жирів і олій. Опис: Біопрепарат Гриз Трит MICROZYME GT — комплекс із шести  анаеробних мікробних культур, природних, науково відібраних (але не генетично модифікованих) мікроорганізмів, підібраних для швидкого розкладання  майже всіх фракцій тваринних жирів і олій. Мікробні культури продовжують виробництво ферменту, поки є потреба в  споживанню  жирів  и  інших  органічних  отходов. Микробы  у біопрепараті  Гриз Трит строго сапрофітні, т.е. розкладають тільки неживі та мертві матеріали. Внаслідок анаеробної мікробної діяльності  біопрепарату Гриз Трит у поєднанні з водою і  механічною аерацією досягається допустимий рівень БПК, ХПК і запаху, Норми  внесення: Біопрепарат Гриз Трит  сприяє скороченню відходів і контролю запахів упродовж 15-30 днів, залежно від витрати води. Рекомендації щодо застосування: Використовуйте  біопрепарат Гриз Тріт  в сепараторах жиру в ресторанах, інших підприємствах громадського харчування, харчових підприємствах, муніципальних каналізаційних насосних станціях. Паковання: 6,5 см, 85 г. Форма: таблетка Колір: зелений Запах: Немає Термін придатності: 3 роки Рівень РН: 7.5 Температура: 20-45 ° C Носій: Сульфат натрію Концентрація: 2 мільярда КУО/г Зберігання: у сухому прохолодному місці поза дією сонячного світла.

Біопрепарат-біодеструктор жирів Мікрозим (tm) Гриз Трит забезпечує біологічну деструкцію (гідроліз) тваринних жирів і рослинних олій на H2O, CO2, нітрити, сульфати та легкий осад. Механізм дії препарату полягає в синтезі живими мікроорганізмами біосурфактантів і ліполітичних ферментів під впливом, яких відбувається біологічна деструкція розчинених жирів і твердої жирової маси, і подальшому повному засвоєнню всіх продуктів біодеструкції живими мікроорганізмами як основне джерело енергії з утворенням води, діоксиду вуглецю (вуглекислота), нітритів, сульфатів і легкого осаду, що займає 10-20% вихідного об'єму. Осад являє собою екологічно нешкідливі нетоксичні продукти мікробного метаболізму, що відповідають 4-5 класу небезпеки, може використовуватися як добриво. Скорочення об'єму, що міститься в жироловилищі від води твердої жирової маси, становить від 60% (в середньому) до 90% (максимум). Скорочення концентрації органорозчинених жирів у стійці досягає 80-99% залежно від часу контакту. Швидкість і повнота деструкції жирів у жироловителі залежить від сприятливих умов: температури, часу експозиції. Динаміка деструкції жирової маси біопрепаратом описується графіками 1-2.

Дія:/t/t/t/t/t- Оброблена препаратом у жироловловителі маса жиру повністю розріджується, скорочується в масі, не застигає, не утворює кірку, зберігається в розрідженому стані, завдяки чому знижується навантаження на насоси, запобігають засміченню каналізації, спрощується відкачування статичних підземних жироуловлювачів, корисний об'єм жироуловлювачів з роками не скорочується. /t/t/t/t/t- Маса твердого жиру зменшується в жироловловлювачі на 60-80% залежно від сприятливих умов: температури, часу експозиції, завдяки чому рідше доводиться вдаватися до відкачування та вивезення жирової маси. /t/t/t/t/t/t- Біопрепарат здатний комплексно очищати стічну воду за показниками БПК_5, БПК_полн, ХПК, зважені речовини, жири, азот, ОКБ, ТКБ з ефективністю від 80% — 97% в терміни від 2 (з аерацією) до 7 діб (без аерації). Однак необхідно мати на увазі, що під час розкладання великих обсягів твердого жиру можливий тимчасовий зріст показника ХПК, між утворенням простих продуктів розкладання жиру та їх повним засвоєнням бактеріями. /t/t/t/t/t — Зменшуються й локалізуються неприємні запахи з жироуловлювача завдяки повному мікробіологічному засвоєнню всіх продуктів біодеструкції жиру та бактеріального заглушення життєдіяльності гнильної мікрофлори. /t/t/t/t/t — На робочих поверхнях труб каналізації утворюється стійка жива бактеріальна біоплівка, що знижує наявні жирові нарости та запобігає новим жировим засміченню й обростанню труб.

Свинячий жир через 5 діб.

(C) ТОВ/"РСЕ-трейдинг/" 2003-2010

Кухонна олія через 4 доби.

Застосування.

Норма витрати:

1) Мінімальна норма витрати біопрепарату становить 250 грамів на 1 м3 заповненого відходами та стоками об'єму ємності. Збільшення дози препарату багаторазово прискорює процес біодеструкції.

Місця застосування:

2) Поліпшення роботи статичних накопичувальних жироуловлювачів (жировіддільників). Витрата біопрепарату на 1 м3 заповненої відходами та стоками місткості жироуловлювача 250 грамів на місяць, збільшення дози препарату прискорює протікання процесу бідеструкції. Розвести розрахункову кількість препарату теплою (+20-35Ц) дехлорованою (відстояною водопровідною) водою в пропорції 1:2, витримати 24 години та залити в жироуловлювальний через мийку, стік, трап після закінчення зміни. /t/t/t/t3) Утилізації жирової маси, зібраної в накопичувальних резервуарах жироуловлювачів. Витрата біопрепарату на 1 м3 заповненої відходами та стоками ємності жироуловлювача становить 250-500 грамів на місяць. Біопрепарат розводиться теплою (+20-30 градусів Цельсія) дехлорованою водою (розрахункова доза препарату на 2-4 відра води), витримується за кімнатної температури впродовж 12-24 годин і вноситься або безпосередньо в накопичену місткість жироуловлювача або через мийки, трапи. /t/t/t4) Очищення стічної води від жирів у спорудах біологічного очищення. Витрата біопрепарату на 1 м3 добової витрати стоків становить 250-400 грамів на місяць. Акуратно внести розрахункову кількість препарату в аеротенки або аерований жироуловлювач. /t/t/t5) Для екстреного прочищення каналізації від жирових засмічень розвести 20-50 грамів препарату на 1 літр теплої дехлорованої (відстояної) води. Точний розрахунок об'єму води проводиться за формулою: Об'єм води,літрів. = Довжина труби, м. x (Діаметр труби, мм./1000) Витримати розчин 24 години за кімнатної температури (+20 градусів Цельсія) і залити розчин у трубу через трап, стік, мийку мийки. Роботу проводити після закінчення зміни на ніч, за можливістю під вихідний день. Для підтримання пропускної здатності каналізації (профілактика жирових засмічень) вносити препарат у жироуловлювач через мийку, трап, стік. Для цього розрахункову дозу препарату (250 грамів на місяць на 1 м3 ємності жироуловлювача) розділити порівну на 4 тижні (приблизно 60 грамів на тиждень на 1 м3 ємності жироуловлювача), кратну дозу розвести на розрахунковий об'єм дехлорованої води, витримати 24 години за кімнатної температури (+20 градусів Цельсія) і залити розчин у трубу через трап, шток, мийку мийки. Роботу проводити після закінчення зміни на ніч, за можливістю під вихідний день. Операцію проводити один раз на тиждень. \t\t\t\t6) Очистки КНС. Для руйнування твердої суцільної жирової кірки зверху біодеструктор розвести теплою дехлорованою водою (+25-30 градусів Цельсія) в окремій чистій ємності та витримати впродовж 24-48 годин за температури +20-30 градусів Цельсія. Кількість біодеструктора розраховується за формулою: Товщина жирової кірки, м. x площа ємності, м2. x 0,5 кг. Например: 0,2 м. x 20м2 x 0,5 кг.= 2 кг. Кількість води розраховується за формулою: Товщина шару води, м. x площа ємності, м2 Наприклад: 0,1 м.x 20 м2 = 2 м3 або 2000 літрів. Через 48 годин години залити водний розчин біодеструктора на поверхню жирової кірки.

Умови застосування: 7) Діапазон коливання робочих температур у межах +5 до +55 градусів Цельсія. Оптимальна робоча температура води, за якої відбувається найактивніша біоденструкція жиру +15/+45 градусів Цельсія. За температури +2 градуси Цельсія бактерії формують спори та переходять у стан анабіозу. У разі підвищення температури понад +5 градусів Цельсія бактерії відновлюють активність. У разі підвищення температури > + 55 градусів Цельсія життєздатність бактерій поступово знижується аж до загибелі. 8) Рабочий pH 4-10. Рекомендується обмежувати скидання в жироуловлювач кислот і лугів, бактерицидів, хлору. 9) Препарат приблизно однаково ефективно розкладається жир як в аеробних (режим аеротенків), так і в анаеробних умовах (режим жироуловлювачів, відстійників, вміст кисню 0 мгО/літр).

Біопрепарат МІКРОЗИМTM Гриз Тріт є ефективним екологічним засобом біологічної утилізації маси жиру для очищення та поліпшення роботи статичних накопичувачів, колодязів, відстійників, КНС, септиків, прочищення засмічень і підтримки пропускної здатності каналізаційного колектора, труб, дренажу, біологічного очищення стічних вод від жирів у спорудах біологічного очищення, КНС, ЛОС, утилізації жирової маси.

"}]

Біопрепарат Гриз Трит MICROZYME GT  таблетований
для швидкого розкладання  тваринних жирів і олій.
Опис: Біопрепарат Гриз Трит MICROZYME GT — комплекс із шести  анаеробних мікробних культур, природних, науково відібраних (але не генетично модифікованих) мікроорганізмів, підібраних для швидкого розкладання  майже всіх фракцій тваринних жирів і олій.
Мікробні культури продовжують виробництво ферменту, поки є потреба
в  споживанню  жирів  и  інших  органічних  отходов. Микробы  у біопрепараті  Гриз Трит строго сапрофітні, т.е. розкладають тільки неживі та мертві матеріали.
Внаслідок анаеробної мікробної діяльності  біопрепарату Гриз Трит
у поєднанні з водою і  механічною аерацією досягається допустимий рівень БПК, ХПК і запаху,

Норми  внесення:
Біопрепарат Гриз Тріт  сприяє скороченню відходів і контролю запахів упродовж 15-30 днів, залежно від витрати води.

Рекомендації щодо застосування:
Використовуйте  біопрепарат Гриз Тріт  в сепараторах жиру в ресторанах, інших підприємствах громадського харчування, харчових підприємствах, муніципальних каналізаційних насосних станціях.

Паковання: 6,5 см, 85 гр.
Форма: таблетка
Колір: зелений
Запах: Немає
Термін придатності: 3 роки
Рівень pH: 7.5
Температура: 20-45 ° С
Носій: Сульфат натрію
Концентрація: 2 мільярда КУО / г

Зберігання: у сухому прохолодному місці поза дією сонячного світла.

 

Біопрепарат-біодеструктор жирів Мікрозим (tm) Гриз Трит забезпечує біологічну деструкцію (гідроліз) тваринних жирів і рослинних олій на H2O, CO2, нітрити, сульфати та легкий осад. Механізм дії препарату полягає в синтезі живими мікроорганізмами біосурфактантів і ліполітичних ферментів під впливом, яких відбувається біологічна деструкція розчинених жирів і твердої жирової маси, і подальшому повному засвоєнню всіх продуктів біодеструкції живими мікроорганізмами як основне джерело енергії з утворенням води, діоксиду вуглецю (вуглекислота), нітритів, сульфатів і легкого осаду, що займає 10-20% вихідного об'єму. Осад являє собою екологічно нешкідливі нетоксичні продукти мікробного метаболізму, що відповідають 4-5 класу небезпеки, може використовуватися як добриво. Скорочення об'єму, що міститься в жироловилищі від води твердої жирової маси, становить від 60% (в середньому) до 90% (максимум). Скорочення концентрації органорозчинених жирів у стійці досягає 80-99% залежно від часу контакту. Швидкість і повнота деструкції жирів у жироловителі залежить від сприятливих умов: температури, часу експозиції. Динаміка деструкції жирової маси біопрепаратом описується графіками 1-2.


эффективность биодеструктора жиров, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира
График 1.

эффективность биодеструктора жиров, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира
График 2.

Что происходит с жиром в жироуловителе: биодеструкция жиров 1-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жираЧто происходит с жиром в жироуловителе: биодеструкция жиров 3-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жираЧто происходит с жиром в жироуловителе: биодеструкция жиров 6-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жираЧто происходит с жиром в жироуловителе: биодеструкция жиров 8-9-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира
0 бульбашок — — 2 доби —---4 доби —-----6 діб.
Що відбувається з жиром під час біодеструкції.

Дія:
- Оброблена препаратом у жироловилищі маса жиру повністю розріджується, скорочується в масі, не застигає, не утворює кірку, зберігається в розрідженому стані, завдяки чому знижується навантаження на насоси, запобігають засміченню каналізації, спрощується відкачування статичних підземних жироуловлювачів, корисний об'єм жироуловлювачів з роками не скорочується.
- Маса твердого жиру зменшується в жироловилищі на 60-80% залежно від сприятливих умов: температури, часу експозиції, завдяки чому рідше доводиться вдаватися до відкачування та вивезення жирової маси.
- Біопрепарат здатний комплексно очищати стічну воду за показниками БПК_5, БПК_повн, ХПК, зважені речовини, жири, азот, фосфор, ОКБ, ТКБ з ефективністю від 80% — 97% у терміни від 2 (з аерацією) до 7 діб (без аерації). Однак необхідно мати на увазі, що під час розкладання великих обсягів твердого жиру можливий тимчасовий зріст показника ХПК, між утворенням простих продуктів розкладання жиру та їх повним засвоєнням бактеріями.
- Зменшуються й локалізуються неприємні запахи з жироуловлювача завдяки повному мікробіологічному засвоєнню всіх продуктів біодеструкції жиру та бактеріального заглушення життєдіяльності гнильної мікрофлори.
- На робочих поверхнях труб каналізації утворюється стійка жива бактеріальна біоплівка, що розщеплює наявні жирові нарости та запобігає новим жировим засміченню й обростанню труб.

Обработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 1-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жирохвост, жирозагрязнениеОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 2-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жирохвоста чистим гриз тритомОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 3-и сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жирная вода очищается
Обработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 4-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жировая пробка пробивается микрозимомОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 5-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жировая корка разлагается Обработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 6-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, удаляем жир без химиии
Свинячий жир через 5 діб.

Обработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 1-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира,удаляем жировую пробкуОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 2-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, удаляем корку жираОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 3-и сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, очищаем сток от жира
Обработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 4-е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, прочищаем жировой засорОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 5 -е сутки, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, очистим трубы от жираОбработанный препаратом жироуловитель изнутри: биодеструкция жиров 6-е сутки
(C) ТОВ "РСЕ-трейдинг" 2003-2010

Кухонна олія через 4 доби.

 

Застосування.

Норма витрати:

1) Мінімальна норма витрати біопрепарату становить 250 грамів на 1 м3 заповненого відходами та стоками об'єму ємності. Збільшення дози препарату багаторазово прискорює процес біодеструкції.

Місця застосування:

2) Поліпшення роботи статичних накопичувальних жироуловлювачів (жировіддільників). Витрата біопрепарату на 1 м3 заповненої відходами та стоками місткості жироуловлювача 250 грамів на місяць, збільшення дози препарату прискорює протікання процесу бідеструкції. Розвести розрахункову кількість препарату теплою (+20-35Ц) дехлорованою (відстояною водопровідною) водою в пропорції 1:2, витримати 24 години та залити в жироуловлювальний через мийку, стік, трап після закінчення зміни.
3) Утилізації жирової маси, зібраної в накопичувальних резервуарах жироуловлювачів. Витрата біопрепарату на 1 м3 заповненої відходами та стоками ємності жироуловлювача становить 250-500 грамів на місяць. Біопрепарат розводиться теплою (+20-30 градусів Цельсія) дехлорованою водою (розрахункова доза препарату на 2-4 відра води), витримується за кімнатної температури впродовж 12-24 годин і вноситься або безпосередньо в накопичену місткість жироуловлювача або через мийки, трапи.
4) Очищення стічної води від жирів у спорудах біологічного очищення. Витрата біопрепарату на 1 м3 добової витрати стоків становить 250-400 грамів на місяць. Акуратно внести розрахункову кількість препарату в аеротенки або аерований жироуловлювач.
5) Для екстреного прочищення каналізації від жирових засмічень розвести 20-50 грамів препарату на 1 літр теплої дехлорованої (відстояної) води. Точний розрахунок об'єму води проводиться за формулою: Об'єм води,літрів. = Довжина труби, м. x (Діаметр труби, мм./1000) Витримати розчин 24 години за кімнатної температури (+20 градусів Цельсія) і залити розчин у трубу через трап, стік, мийку мийки. Роботу проводити після закінчення зміни на ніч, за можливістю під вихідний день. Для підтримання пропускної здатності каналізації (профілактика жирових засмічень) вносити препарат у жироуловлювач через мийку, трап, стік. Для цього розрахункову дозу препарату (250 грамів на місяць на 1 м3 ємності жироуловлювача) розділити порівну на 4 тижні (приблизно 60 грамів на тиждень на 1 м3 ємності жироуловлювача), кратну дозу розвести на розрахунковий об'єм дехлорованої води, витримати 24 години за кімнатної температури (+20 градусів Цельсія) і залити розчин у трубу через трап, шток, мийку мийки. Роботу проводити після закінчення зміни на ніч, за можливістю під вихідний день. Операцію проводити один раз на тиждень.
6) Очищення КНС. Для руйнування твердої суцільної жирової кірки зверху біодеструктор розвести теплою дехлорованою водою (+25-30 градусів Цельсія) в окремій чистій ємності та витримати впродовж 24-48 годин за температури +20-30 градусів Цельсія. Кількість біодеструктора розраховується за формулою: Товщина жирової кірки, м. x площа ємності, м2. x 0,5 кг. Например: 0,2 м. x 20м2 x 0,5 кг.= 2 кг. Кількість води розраховується за формулою: Товщина шару води, м. x площа ємності, м2 Наприклад: 0,1 м.x 20 м2 = 2 м3 або 2000 літрів. Через 48 годин години залити водний розчин біодеструктора на поверхню жирової кірки.


Жироуловитель в котором можно эффективно использовать биодеструктор, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира









Внесение биодеструктора в жироуловитель, жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, схема жироуловителя как он правильно должены быть устроен чтобы применять микрозим

 

Умови застосування:
7) Діапазон коливання робочих температур у межах +5 до +55 градусів Цельсія. Оптимальна робоча температура води, за якої відбувається найактивніша біоденструкція жиру +15/+45 градусів Цельсія. За температури +2 градуси Цельсія бактерії формують спори та переходять у стан анабіозу. У разі підвищення температури понад +5 градусів Цельсія бактерії відновлюють активність. У разі підвищення температури > + 55 градусів Цельсія життєздатність бактерій поступово знижується аж до загибелі.
8) Рабочий pH 4-10. Рекомендується обмежувати скидання в жироуловлювач кислот і лугів, бактерицидів, хлору.
9) Препарат приблизно однаково ефективно розкладається жир як в аеробних (режим аеротенків), так і в анаеробних умовах (режим жироуловлювачів, відстійників, вміст кисню 0 мгО/літр).



жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, жировое сало бактерии разложатжироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, бактерии очистят заводские трубы от жира

жироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, бактерии уберут из жироуловителей лишний жиржироуловитель, жироловка, жир, вода, эмульсия, жироуловитель, микрозим, жиро, уловитель, жироу, ловитель, жир, оуловитель, жироуло, витель, жироулов, гриз трит, итель, очистка, ироуловитель, жиролуловитель, жироулови, очистка от жира, бактерии сделают работу жироуловителей безотходной

 


Оброблений біодеструктором жир за -10 градусів Цельсія — маса залишається пухкою, легкою, неміцною, не прилипає до поверхонь, не утворює твердої кірки. Кінцеві продукти біодеструкції жиру легко розчиняються і змиваються з поверхонь навіть слабким потоком води — труби залишаються чистими.

Біопрепарат МІКРОЗИМTM Гриз Тріт є ефективним екологічним засобом біологічної утилізації маси жиру для очищення та поліпшення роботи статичних накопичувачів, колодязів, відстійників, КНС, септиків, прочищення засмічень і підтримки пропускної здатності каналізаційного колектора, труб, дренажу, біологічного очищення стічних вод від жирів у спорудах біологічного очищення, КНС, ЛОС, утилізації жирової маси.

 

Біопрепарат Гріз Тріт таблетований, (GT85), 85 гр.

Артикул !AV_GT85
В наявності
832.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору