Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Біопрепарат Аква Тріт MICROZYME, щиколоток концентра для поліпшення життєдіяльності риб в акваріумах Опис: Біопрепарат Аква Трит MICROZYME AQ — комплекс із шести  анаеробних мікробних культур, природних, науково відібраних (але не генетично модифікованих) мікроорганізмів, підібраних для швидкого розкладання  біомаси (шламу) та споживання поживних речовин, включно з аміак, нітритами, нітратами та фосфатами, сечовиною, що виникають у процесі життєдіяльності аквакультури акваріумів. Мікроби в MICROZYME  суворо сапрофітні, тобто розкладають тільки неживі та мертві матеріали. Використання  біопрепарату Аква Тріт у поєднанні з аерацією знижує БПК і ХПК до прийнятного рівня. Біопрепарат Аква Тріт безпосередньо не зачіпає населення будь-якої аквакультури; Натомість мікроби в Біопрепараті Аква Тріт  живляться та зменшують відходи, створюючи в такий спосіб здорове довкілля для аквакультури. Застосування біопрепарату Аква Тріт під час розведення риб робить їх набагато здоровішими та збільшує врожайність аквакультури за умови гарного джерела розчиненого кисню та належного корму для аквакультури. Рекомендуємо застосовувати в господарствах із великою щільністю населення аквакультури, вкрай високим БПК і високим рівнем патогенних мікроорганізмів. Рекомендації щодо застосування: Вміст пляшки 10 мл біопрепарату — концентрату Аква Тріт  MICROZYME AQ розведіть із 2 літрами нехлорованої води для отримання  готового до використання продукту. Для досягнення найкращих результатів використовуйте розведений продукт через 24-36 годин після розведення.   Застосування: акваріуми.   Норми внесення: Акваріум 300-7500літрів: Застосування: 240 мл готового продукту. Обслуговування: 60 мл готового продукту раз на місяць. Акваріум 750-20000літрів: Застосування: 300 мл готового продукту. Обслуговування: 90 мл готового продукту раз на місяць. Упаковка: пластикова пляшка10 мл Форма: рідка Колір: тан Запах: земляний Термін придатності концентрату: 2 роки (в холодильнику) Термін придатності готового продукту: 1 рік (у холодильнику) Рівень РН: 7.5 Температура застосування:  20-40 °C Носій: Вода Концентрація: 13,5 млрд. КУО/мл Концентрація готового продукту: мінімум 67 мільйон КУО/мл.   Зберігання: у холодильнику або в сухому прохолодному місці поза дією сонячного світла.

Біопрепарат Аква Тріт MICROZYME, щиколоток концентра
для поліпшення життєдіяльності риб в акваріумах
Опис:
Біопрепарат Аква Тріт MICROZYME AQ — комплекс із шести  анаеробних мікробних культур, природних, науково відібраних (але не генетично модифікованих) мікроорганізмів, підібраних для швидкого розкладання  біомаси (шламу) та споживання поживних речовин, включно з аміак, нітритами, нітратами та фосфатами, сечовиною, що виникають у процесі життєдіяльності аквакультури акваріумів.

Мікроби в MICROZYME  суворо сапрофітні, тобто розкладають тільки неживі та мертві матеріали.
Використання  біопрепарату Аква Тріт у поєднанні з аерацією знижує БПК і ХПК до прийнятного рівня.
Біопрепарат Аква Тріт безпосередньо не зачіпає населення будь-якої аквакультури;
Натомість мікроби в Біопрепараті Аква Тріт  живляться та зменшують відходи, створюючи в такий спосіб здорове довкілля для аквакультури.

Застосування біопрепарату Аква Тріт під час розведення риб робить їх набагато здоровішими та збільшує врожайність аквакультури за умови гарного джерела розчиненого кисню та належного корму для аквакультури.
Рекомендуємо застосовувати в господарствах із великою щільністю населення аквакультури, вкрай високим БПК і високим рівнем патогенних мікроорганізмів.

Рекомендації щодо застосування:
Вміст пляшки 10 мл біопрепарату — концентрату Аква Тріт  MICROZYME AQ розведіть із 2 літрами нехлорованої води для отримання  готового до використання продукту. Для досягнення найкращих результатів використовуйте розведений продукт через 24-36 годин після розведення.
 
Застосування: акваріуми.
 
Норми внесення:
Акваріум 300-750700трів:
1 Застосування: 240 мл готового продукту.
Обслуговування: 60 мл готового продукту раз на місяць.
Акваріум 750-2000000рів:
1 Застосування: 300 мл готового продукту.
Обслуговування: 90 мл готового продукту раз на місяць.
Паковання: пластикова пляшка10 мл
Форма: рідка
Цвет: тан
Запах: земляний
Термін придатності концентрату: 2 роки (у холодильнику)
Термін придатності готового продукту: 1 рік (у холодильнику)
Рівень pH: 7.5
Температура застосування:  20-40 °C
Носій: Вода
Концентрація: 13,5 млрд. КУО/мл
Концентрація готового продукту: мінімум 67 мільйон КУО/мл.
 
Зберігання: у холодильнику або в сухому прохолодному місці поза дією сонячного світла.

 

Біопрепарат Аква Трит, рідина для акваріумів.

Артикул !AV_ATliq
Немає в наявності
319.50 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору