Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Багато садівників і городники-аматори стикаються з питанням утилізації рослинних залишків на своїй ділянці. Давно відомо, що компостування органічних відходів істотно розв'язує не тільки проблеми з кількістю рослинного сміття, а й допомагає підвищенню родючості ґрунту, одночасно заощаджуючи засоби на добривах. Правильно приготований компост сам собою є чудовим добривом і поживним підживленням для рослин, не погіршуючи водночас екологію ґрунту.

Біодеструктор для компостування Каліус призначений для прискорення розкладання органічних залишків. Спеціальні бактерії (В. subtilis і В. Licheniformeris), вирощені в лабораторних умовах, висушуються за особливими технологіями та перемішуються з поживними для мікроорганізмами мінеральними речовинами. У такому вигляді ці бактерії можуть тривалий час зберігатися в стані сну, в очікуванні виконання своєї місії.

Завдання бактерій для компосту полягає в прискоренні компостування, тобто, у прискоренні перегниття органічних відходів. Крім швидкого приготування компосту, ці маленькі трудівники нейтралізують неприємні запахи навколо гнитої компостної маси, знищують насіння бур'янів і хвороботворні мікроби, повертають у ґрунт необхідні для росту рослин мікроелементи. Внаслідок діяльності бактерій для компосту Ви зможете отримати дуже якісне органічне добриво для будь-яких типів ґрунтів і під будь-які рослини. Використовуючи біопрепарат для компосту Kalius Ви отримаєте приріст врожаю на своїй ділянці та відкажитеся від хімічних добрив, що так само поліпшить екологічні умови. Рослини, вирощені на компості, будуть стійкішими до захворювань і шкідників, або перепадів температури та вологості.

Для організації компосту не потрібно жодного складного обладнання або спеціальних витрат. Компостування відходів може проходити в компостній кучері, у ямі, ящику або транші. Придатні будь-які відходи органічного походження, включно з: папіром, тирсою, харчовими відходими, очищенням овочів і фруктів, підстилками для тварин, солом і ботва, лушпинням та крупом, опале листя. Органічні компоненти можна відразу перемішувати або укладати шарами, не більш ніж 15 см, не ущільнюючи, з повітряними проходами. Для поліпшення роботи компостних бактерій, у біомасу можна додавати родючий ґрунт, приблизно 1/10 частини загальної маси компосту. Ґрунт слугує кращому розвитку корисних бактерій, а також сприяє затриманню вологи та сполук азоту в компостній суміші. Для того, щоб мікроорганізми для компосту заробили, їм потрібна вода. 20г биопрепарата Kalius для компостування розчиняють у 10 л теплої, не хлорованої води — це приблизна витрата на 300 кг органічної суміші. Розчин потрібно витримати за кімнатної температури від 12 до 24 годин, потім перемішати та рівномірно додати в компостні шари за допомогою садового обприскувача. Для максимальної ефективності роботи бактерій для компосту потрібно зберігати в біомасі вологість 50-60% і організувати приплив повітря. Для цього досить 1 раз на 15 днів перемішувати вміст компостної купу вилами або лопатою. Одним із показників роботи мікроорганізмів для компостування є виділення тепла, найбільша ефективність дії біопрепарату досягається за температури середовища використання від +25 °C. Повна готовність компосту у разі додавання біопрепарату Kalius настає через 3-4 тижні для харчових відходів або 1,5-2 місяці для паперу та тирси. Але Ви можете вносити отриманий гумус уже за тиждень, позаяк подальше дозрівання компосту, завдяки корисним бактеріям, відбуватиметься в ґрунті.

Багато садівників і городники-аматори стикаються з питанням утилізації рослинних залишків на своїй ділянці. Давно відомо, що компостування органічних відходів істотно розв'язує не тільки проблеми з кількістю рослинного сміття, а й допомагає підвищенню родючості ґрунту, одночасно заощаджуючи засоби на добривах. Правильно приготований компост сам собою є чудовим добривом і поживним підживленням для рослин, не погіршуючи водночас екологію ґрунту.

Біодеструктор для компостування Каліус призначений для прискорення розкладання органічних залишків. Спеціальні бактерії (В. subtilis и В. Licheniformis), вирощені в лабораторних умовах, висушуються за особливими технологіями та перемішуються з поживними для мікроорганізмами мінеральними речовинами. У такому вигляді ці бактерії можуть тривалий час зберігатися в стані сну, в очікуванні виконання своєї місії.

Дія

Завдання бактерій для компосту полягає в прискоренні компостування, тобто, у прискоренні перегниття органічних відходів. Крім швидкого приготування компосту, ці маленькі трудівники нейтралізують неприємні запахи навколо гнитої компостної маси, знищують насіння бур'янів і хвороботворні мікроби, повертають у ґрунт необхідні для росту рослин мікроелементи.
Внаслідок діяльності бактерій для компосту Ви зможете отримати дуже якісне органічне добриво для будь-яких типів ґрунтів і під будь-які рослини. Використовуючи біопрепарат для компосту Kalius Ви отримаєте приріст врожаю на своїй ділянці та відкажитеся від хімічних добрив, що так само поліпшить екологічні умови. Рослини, вирощені на компості, будуть стійкішими до захворювань і шкідників, або перепадів температури та вологості.

Використання та дозування

Для організації компосту не потрібно жодного складного обладнання або спеціальних витрат. Компостування відходів може проходити в компостній кучері, у ямі, ящику або транші.
Придатні будь-які відходи органічного походження, включно з: папіром, тирсою, харчовими відходими, очищенням овочів і фруктів, підстилками для тварин, солом і ботва, лушпинням та крупом, опале листя. Органічні компоненти можна відразу перемішувати або укладати шарами, не більш ніж 15 см, не ущільнюючи, з повітряними проходами. Для поліпшення роботи компостних бактерій, у біомасу можна додавати родючий ґрунт, приблизно 1/10 частини загальної маси компосту. Ґрунт слугує кращому розвитку корисних бактерій, а також сприяє затриманню вологи та сполук азоту в компостній суміші. Для того, щоб мікроорганізми для компосту заробили, їм потрібна вода. 20г биопрепарата Kalius для компостування розчиняють у 10 л теплої, не хлорованої води — це приблизна витрата на 300 кг органічної суміші. Розчин потрібно витримати за кімнатної температури від 12 до 24 годин, потім перемішати та рівномірно додати в компостні шари за допомогою садового обприскувача. Для максимальної ефективності роботи бактерій для компосту потрібно зберігати в біомасі вологість 50-60% і організувати приплив повітря. Для цього досить 1 раз на 15 днів перемішувати вміст компостної купу вилами або лопатою. Одним із показників роботи мікроорганізмів для компостування є виділення тепла, найбільша ефективність дії біопрепарату досягається за температури середовища використання від +25 °C. Повна готовність компосту у разі додавання біопрепарату Kalius настає через 3-4 тижні для харчових відходів або 1,5-2 місяці для паперу та тирси. Але Ви можете вносити отриманий гумус уже за тиждень, позаяк подальше дозрівання компосту, завдяки корисним бактеріям, відбуватиметься в ґрунті.

Переваги

  • биопрепарат Kalius містить тільки натуральні, природні бактерії;
  • вирощені мікроорганізми є природними ворогами хвороботворних і гнильних бактерій, активно знищуючи їх;
  • ферменти, додані до препарату, сприяють розкладанню органічних відходів, прискорюючи дію бактерій;
  • біобактерії мають високу життєстійкість, зберігаючи надовго свою працездатність;
  • підвищення, за короткий час, родючості ґрунту;
  • биопрепарат Kalius абсолютно нешкідливий для людини, тварин, комах і дощових черв'яків;
  • препарат має високу концентрацію — максимальний вміст життєздатних бактерій в 1 г продукції (КОЕ/г не менш ніж 1*109);
  • биопрепарат Kalius стабільно зберігає свої якості за температури зберігання від -30 °C до +30 °C.

Біодеструктор (біопрепарат) для компостування каліус 20 г. Каліус Компост

Артикул !AV_КалиусКомпост
В наявності
405.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору