Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

Поважані шанувальники дач і городів! Літній душ, який так необхідний на ділянці тепер стало зробити ще простіше! Спеціально для Вас нашими фахівцями був розроблений унікальний бак, який має цілу низку переваг! По-перше, матеріал: Бак зроблений із харчового первинного поліетилену, який чудово зберігає воду, не даючи змогу їй спустошуватися й бруднитися під час тривалого зберігання, який не іржавіє і має термін експлуатації до 30 років! По-друге, форма: Наш бак ідеально підходить для створення душової кабіни, виконуючи одночасно роль даху та бака. І найголовніше! Якщо Ви залишаєте свої володіння, Ви легко можете занести бак у приміщення й акуратно вмістити на полиці гаража або вздовж стіни, він не займе багато корисного місця. І, якщо у Вас проблеми з водою на ділянці, Ви легко можете привезти 100 літрів води, поклавши наш бак у причіп або на багажник. По-третє маса: Всього 5 кілограмів! Перенести, а вже поготів перевезти наш бак дуже легко, з цим зможе впоратися навіть Ваша дитина!

У нижній стінці бака розташований нарізний отвір 1/2 дюйма, що дає змогу вкрутити кульовий кран.

Вода повністю зливається з бака завдяки конусному дну.

Поважані шанувальники дач і городів! Літній душ, який так необхідний на ділянці тепер стало зробити ще простіше! Спеціально для Вас нашими фахівцями був розроблений унікальний бак, який має цілу низку переваг!

По-перше матеріал: Бак зроблений із харчового первинного поліетилену, який чудово зберігає воду, не даючи змогу їй розвести та забруднитися під час тривалого зберігання, який не іржавіє й має термін експлуатації до 30 років!

По-друге форма: Наш бак ідеально підходить для створення душової кабіни, виконуючи одночасно роль даху та бака. І найголовніше! Якщо Ви залишаєте свої володіння, Ви легко можете занести бак у приміщення й акуратно вмістити на полиці гаража або вздовж стіни, він не займе багато корисного місця. І, якщо у Вас проблеми з водою на ділянці, Ви легко можете привезти 100 літрів води, поклавши наш бак у причіп або на багажник.

По-третє маса: Лише 5 кілограмів! Перенести, а вже поготів перевезти наш бак дуже легко, з цим зможе впоратися навіть Ваша дитина!

 

У нижній стінці бака розташований нарізний отвір 1/2 дюйма, що дає змогу вкрутити кульовий кран.

Вода повністю зливається з бака завдяки конусному дну.

 

 

Бак для душа 95л. БД100

Артикул !AV_БД100
Немає в наявності
1 872.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Новий відгук чи коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору