Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис

АХД 2000 — антисептичний розчин (препарат) для оброблення шкіри та рук,  а також для  дезінфекції  поверхонь медичних  некритичних виробів,  має виражену бактерицидну, противірусну, фунгіцидну, туберкулоцидну активність.

  АХД 2000 — антисептичний розчин (препарат) для оброблення шкіри та рук,  а також для  дезінфекції  поверхонь медичних  некритичних виробів,  має виражену бактерицидну, противірусну, фунгіцидну, туберкулоцидну активність.   

Під час нанесення  розчину впродовж 30 сек. Кількість бактерій і мікрофлори зменшується в 100000 разів.  Препарат АХД 2000 дуже ефективний щодо  анаеробних та аеробних грамретельних  і грампозитивних бактерій, різних типів вірусів і  грибів і, а також тих, хто входить сюди  вірусу гепатиту B і  вірусу імунодефіциту людини.
За місцевого застосування складники  препарату не потрапляють  у системний кровотік.
Показання до застосування: 
Препарат АХД 2000 використовується  для гігієнічної  і хірургічної антисептики шкіри  (зокрема шкіри рук) у різних сферах  медицини.
Спосіб застосування: 
Препарат АХД 2000 використовують  для локального  застосування. Препарат  застосовують у нерозведеному  виде. Перед  використанням  розчину рекомендується вимити руки, а також  витерти  їх одноразовим  рушником. 
Для антисептики хірургічний препарат  потрібно втирати маленькими  порціями в шкіру  приблизно  4 хвилин. З огляду на досвід застосування, на одноразову  оброблення шкіри рук необхідне як  минимум 10мл препарата АХД 2000.
Для антисептики  гігієнічний препарат потрібно розтирати маленькими частинами біля  30 секунд. Після оброблення гігієнічної рук препаратом  АХД 2000 їх необхідно вимити засобом із милом  або іншим мийним засобом.
 
Для оброблення антисептичної шкіряних  покривів  пацієнтів  препарат  АХД 2000 наносять на шкіру та висушують. Препарат необхідно  залишити на шкірі мінімум 15 секунд, а також на  зонах шкіри, що містять  багато  сальних залоз, розчину необхідно перебувати 10 хвилин.
 
Треба не допускати  потрапляння препарату на слизові оболонки та  в очі. У разі випадкового потрапляння препарат  в очі потрібно терміново  промити очі істотним  кількістю чистої води та обов'язково  звернутися до лікаря.
 
Сфера використання:
Рекомендований як розчин для дезінфекції рук персоналу медичних установ, закладів охорони здоров'я,
2.  Для диспенсерів дезінфікувального розчину.
3. Для антисептичної обробки  шкіри пацієнта або ін'єкційного поля пацієнта;
5. Для оброблення шкіри пацієнта у разі інвазивних методів діагностики та лікування.
6. Деконтамінації шкіри рук персоналу  харчовій промисловості, у сфері громадського харчування та торгівлі, а також інших комунальних об'єктів.
7. Парфумерно-косметичної та фармацевтичної промисловості, закладів  соціального захисту, а також інших об'єктів, у роботі  яких необхідно  дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил.
8. В умовах будинку під час догляду за хворими, дітьми, а також людьми похилого віку та ін.
 
Склад: пропанол-1-40%; пропанол-2-35%; алкілдіметилбензіламоніум хлорид 0,15% (активні речовини);  комплекс для догляду за шкірою рук; запашник; дистильована вода до 100% (допоміжна речовина).
 
Термін придатності: 3 роки.
 
 

Засіб дезінфікуючий спиртосодержащее, 5л АХД 2000

Артикул !AV_АХД2000
В наявності
2 164.40 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору