Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення
Опис
ОПИС ПРОДУКТУ: Засіб використовують для дезінфекції та миття поверхонь, для боротьби з пліснявими грибами та для дезінфекції, чищення та миття сміттєвого обладнання та сміттєзбірників на підприємствах комунально-побутового обслуговування, громадського живлення, торгівлі, промислових ринках, об'єктів харчової промисловості та підприємствах агропромислового комплексу, фармацевтичної, хімічної, біотехнологічної промисловості, в установах освіти, соціального забезпечення, культури, відпочинку, спорту Засіб ефективний проти грампозитивних і грамнегативних бактерій, виявляє противірусну дію до вірусу поліомієліту і, відповідно, до менш стійких вірусів, зокрема грипу, вірусу імунодефіциту людини, корі, епідемічного паротиту, вірусних гепатитів А, В, С, D, норо-, аденовірусам, вірусним гастроентеритам, ECHO, Коксакі, коронавірусам людини, зокрема SARS-CoV-2, що викликає COVID-19, та іншим вірусам.
 
Застосування: робочі розчини засобу застосовуються для дезінфекції та миття об'єктів способами протирання, зрошення, замочування або занурення. Встановлена норма витрати готового розчину цього засобу під час протирання — 100 мл на 1 кв. м, під час зрошення — 300 мл на 1 кв. м. Кількість концентрату засобу та води (мл), необхідні для приготування робочого розчину, вказані в методичних рекомендаціях, залежно від об'єкта дезінфекції та обраного способу оброблення. Наприклад: для приготування 10 л  1%-го  розчину потрібно 100 мл  концентрата  и  9900 мл питної води. Потрібно враховувати, що засіб не треба використовувати разом із натуральними та синтетичними милами. Докладніше інформацію див. у методичних рекомендаціях або відскануйте  QR-код. Застереження: засіб для зовнішнього застосування. Рекомендується використовувати засоби індивідуального захисту (дорібну інформацію див. у методичних рекомендаціях). Не допускати контакту зі слизовими оболонками! У разі потрапляння в очі промийте великою кількістю води та зверніться до лікаря. У разі випадкового ковтання того, хто втратив промити шлунок, звернутися до лікаря та показати йому етикетку.
 
Склад: вода підготовлена; >15% бензалконія хлорид; > 10% глутаровий альдегід, ізопропіловий спирт; н-ПАР,  регулятор кислотності,  комплексоутворювач.

Дезінфікуючий засіб для поверхонь DEZALDUM 20 5л. DA015000

Артикул !AV_DA015000
В наявності
1 278.00 грн/шт.
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати
  1.  Новою поштою по Україні - від 45 грн.
  2.  Кур'єром до дверей по Києву - 200 грн.
  3.  УКРПОШТА по всьому світу - від 20 грн.
  4.  Самовивіз з Шоу-руму - безкоштовно.
  1.  Готівковим платежем при отриманні, тільки Нова пошта.
  2. Оплата нілічнимі кур'єру або при самовивозі.
  3.  Картою в privat24, LiqPay на реквізити
  4.  На карточку Моно Банка
  5.  Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay.
  6.  Безналіний платіж без ПДВ, 2 група ФОП.

На товари у нашому магазині надається гарантія, яка підтверджує зобов'язання щодо відсутності в товарі заводських дефектів.
Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 36 місяців залежно від сервісної політики виробника. Термін гарантії вказано в описі кожного товару на нашому сайті.

Будь ласка, перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у товарі під час отримання.

Гарантійним обслуговуванням займаються сервісні центри, авторизовані виробниками.

Вгору